به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مجید خدایی درباره ویار دوران بارداری اظهار داشت: ویار دوران بارداری معمولا در سه ماهه اول بارداری شایع است و از هر 10 زن بادار، هشت نفر دچار آن میشوند.
به گفته وی ویار بارداری در اکثرموارد با تدابیر طب سنتی و رعایت رژیم غذایی قابل کنترل است در موارد شدید، حتماً باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کرد.
عوامل ایجادکننده ویار دوران بارداری
رزیدنت طب سنتی ایران، دانشگاه شاهد تصریح کرد: سطح بالای هورمون حاملگی(HCG) در زنان باردار، معمولا نشاندهنده این است که جنین در اوایل بارداری، به خوبی رشد میکند و آنچه نیاز دارد از بدن مادر برمیدارد, معمولا این حالت تا زمانی که جفت به اندازه کافی رشد کند و بتواند مواد مورد نیاز جنین را از بدن مادر تامین کند(هفته 16ـ 14) ادامه دارد.
خدایی یادآور شد: هورمونهای دیگر نظیر کورتیزول(هورمون استرس), خستگی و استرس, کمبود برخی مواد غذایی نظیر ویتامین B6 و منیزیوم میتواند منجر به تهوع و استفراغ شدید در بارداری شوند.
وی گفت: معمولاً در اکثر موارد، ویار حاملگی بعد از هفته 16 بارداری بهبود پیدا میکند اما در مواردی ممکن است زمان بیشتری طول بکشد و حتی گاهی تا آخر حاملگی ادامه یابد.