آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۰۰۵
ابتکار:

بر اثر توافق پاریس نه جریمه می‌شویم، نه تحریم

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دولت روحانی افراد را بابت انتقاد تحت تعقیب قرار نمی‌دهد در حالی که برخی دانشجویان در گذشته به دلیل بیان برخی انتقادها صدمات و آسیب‌های زیادی دیدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه آباد با اشاره به مصوبات قانونی در سال 92 برای جلوگیری از شماره‌ شدن موتورسیکلت‌های کاربراتوری در هیئت دولت گفت: 430 هزار موتور برای سال آینده در نوبت شماره‌گذاری قرار گرفته‌اند. 

 

وی با تأکید بر اینکه 80 درصد ضریب آلایندگی تهران متعلق به خودورهاست و متهم ردیف اول این آلایندگی موتورهای کاربراتوری هستند، گفت: چه کسی مجوز شماره شدن این تعداد موتور را صادر می‌کند. 

 

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه برخی از موتورهای شهر تهران روزانه 100 کیلومتر حرکت دارند و سهم عمده‌ای در آلودگی تهران دارند، گفت: در یک سال آینده بمبی شیمیایی در حال انفجار خواهد بود. 

 

آباد سوال کرد: آیا ظرفیت تهران برای 430 هزار موتورسیکلت که ثبت سفارش شده و در طی همین یک سال پایانی شماره‌گذاری و وارد شهر تهران خواهد شد، کافی است. 

 

وی از سردار مهماندار درخواست کرد در رابطه با شماره شدن این تعداد موتورسیکلت مقاومت کند و با اشاره به اینکه 80 درصد این موتورها وارد تهران خواهند شد، گفت: نمی‌دانم قیمت تمام شده این موتورها چقدر است و 430 هزار نفری که آنها را ثبت سفارش کرده‌اند چقدر هزینه کرده‌اند اما حقوق 10 میلیون نفر تهرانی که با آلودگی موتورها مواجه خواهند شد چه خواهد شد.

 

در پی صحبت‌های معصومه آباد، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران بر این نکته تاکید کرد که دولت اعلام کرده که شماره‌شدن موتورهای کاربراتوری ممنوع است و پلیس راهور هم آنها را شماره نمی‌کند اما وزارت صنایع پیگیر است که از دولت مجوز بگیرد برای شماره شدن این موتورسیکلت‌ها.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار