آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۲۶۷

ظریف تصمیات مهم نشست سه‌جانبه مسکو را تشریح کرد

وزیر امور خارجه تصمیم‌ها و راهکارهای اتخاذ شده در در نشست سه‌جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه تشریح کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف قبل از سفر منطقه‌ای رئیس جمهور به سه کشور ارمنستان، قزاقستان و قرقیزستان در فرودگاه مهرآباد و در مصاحبه ای گفت: در دو ماه قبل نیز در اجلاس سه جانبه ای در مسکو با آقای لاورف مذاکراتی انجام و مقرر شد با ترکیه اجلاس مشترک داشته باشیم تا درباره سوریه هماهنگ عمل کنیم.

 

وزیر امور خارجه تصریح کرد: در نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه بر احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی، وحدت ملی و جلوگیری از انشقاق سوریه تاکید شد و سه طرف بر اعمال راهکار سیاسی به عنوان راه حل مسائل این کشور اذعان داشتند.

 

وی اضافه کرد: درخصوص این هماهنگی با مقامات ترکیه نیز در تهران جلساتی داشتیم و هر سه کشور تلاش می کنند برای آتش بس و کمک رسانی انسان دوستانه بتوانیم گفتگوهای سیاسی در سوریه داشته باشیم.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: پیش از این برخی کشورهای منطقه درخصوص مسئله سوریه درپی درگیری و راه حل نظامی بودند که دیدگاه کوته بینانه ای بود ؛ ما تلاش کردیم در اجلاس حمایت از سوریه - راه حل سیاسی - مصوب شود که با مخالفت عربستان به تصویب نرسید.

 

ظریف با اشاره به صدور بیانیه مشترک در پایان نشست سه جانبه دیروز در مسکو گفت: در این اجلاس بر ضرورت کمک رسانی انسانی به همه مناطق سوریه تاکید شد.



وی افزود: در جامعه بین المللی و کشورهای غربی بیشتر این بحث را مطرح می کردند که گروه های تروریستی تحت فشارند و حمایت ها را به سمت گروه های مسلح می بردند در حالی که مردم کفریا از بیش از دو سال پیش تحت محاصره اند و از طریق هوایی به آنان کمک رسانی می شود.



ظریف همچنین گفت: در این مذاکرات درباره گروه های مسلح برای رسیدن به راه حل پیشنهادی دادند در حالی که ایران چهار سال پیش موضوع آتش بس را مطرح کرده بود که  این موضوع برای تصمیم گیری در جلسات بعدی پیگیری می شود و امیدواریم به نتیجه برسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار