به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فاطمه ایزدپناه روز چهارشنبه در اولین همایش داروسازان بیمارستانی در پژوهشگاه نیرو افزود: برای هر دانشجوی داروسازی، 20 میلیون تومان هزینه می شود تا وارد جامعه شود اما از او فقط انتظار تامین دارو در داروخانه داریم .
وی تصریح کرد: داروسازان در دنیای امروز از عرصه صنعتی وارد عرصه بالین و بیمارستان شده اند و در ایران هم باید به این مساله توجه کنیم اما متاسفانه در عرصه داروسازی بالینی عقب هستیم و باید اقداماتی در این زمینه انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: کریکولوم (برنامه آموزشی) داروسازی باید اصلاح شود و این کار را انجام دادیم اما برای اجرای آن باید زیرساخت های لازم برای دانشکده های داروسازی فراهم شود.
ایزدپناه که مدیر داروخانه های بیمارستانی طرح تحول سلامت وزارت بهداشت، درمان و پزشکی نیز هست، گفت: داروسازان از وضعیت موجود ناراضی هستند چون دولت می تواند از توانمندی های آنان ، بیشتر استفاده کند.
وی در ادامه به مقالات ارائه شده در اولین همایش بیمارستانی اشاره کرد و افزود: از مجموع 72 مقاله ارائه شده ، 53 مقاله داوری شد که از چهار مقاله امروز تجلیل می شود.
اولین همایش داروسازی بیمارستانی با محورهایی مانند اقتصاد داروخانه های بیمارستانی، آموزش در عرصه بیمارستان و ایمنی بیمار در تالار خلیج فارس پژوهشگاه نیرو به مدت یک روز برگزار شد.