کد خبر:۵۷۰۶۲۶

سفر هیأت تجاری صهیونیستی به بحرین

سفر هیأتی از شخصیت های تندروی یهودی و صهیونیستی آمریکا به بحرین و انتشار عکس های ملاقات و مذاکرات آنها با مسئولان بحرینی بازتاب گسترده ای داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این هیأت بزرگ 28 نفره صهونیستی آمریکایی در سفر خود به بحرین مذاکرات مفصلی را با مقامات و تجار وابسته به رژیم آل خلیفه برای انجام همکاریهای سیاسی و اقتصادی انجام داده و هدایایی نیز میان دوطرف رد و بدل شده است.


انتشار عکس های این ملاقات بازتاب گسترده ای در فضاز مجازی داشته و مردم واکنش انتقادی شدیدی به آن نشان دادند.


به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری الایام این هیأت آمریکایی صهونیستی دیدارهای گسترده ای با اعضای اتاق بازرگانی و صنایع بحرین انجام داده و به دنبال دستیابی برای سرمایه گذاری در بازار بحرین است. تعامل صهیونیست ها پس از سرکوب انقلاب مردم بحرین دارای ابعاد گسترده ای می باشد و شرکت‌های نرم‌افزاری اسرائیل با استخراج اطلاعات محرمانه از تلفن های همراه مخالفان رژیم آل‌خلیفه در تعقیب و ردیابی آنها به رژیم بحرین کمک می کنند.


شواهد و مدارکی که در پایگاه اینترنتی «اینترسپت» منتشر شد، نشان می دهد یک شرکت توسعه نرم افزار اسرائیلی به نام «سلبرایت» به پلیس بحرین کمک می کند تا با هک کردن تلفن همراه فعالان سیاسی این کشور، به پیام های خصوصی آنها دسترسی پیدا کند.


رژیم آل خلیفه همچنان به سرکوب شدید مردم و شهروندان بحرینی ادامه می دهد. اطلاعاتی که دولت بحرین از طریق این نرم افزار به دست می آورد، زمینه را برای شکنجه و آزار و اذیت بیشتر مخالفان فراهم می کند.


سازمان عفو بین‌الملل در خصوص اوضاع بحرین گزارش داده است که شکنجه و بدرفتاری با بازداشت شدگان، به خصوص افرادی که متهم به ایجاد اخلال در امنیت هستند، در بحرین همچنان با شدت و جدیت ادامه دارد.


شرکت اسرائیلی سلبرایت پیش از انتشار این مدارک، خبر همکاری خود با رژیم سرکوبگر بحرین را تایید نکرده بود. این شرکت های امنیتی به طور مستقیم با ارتش اسرائیل در ارتباط هستند.

منبع:‌ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار