انتقاد تابش از روند بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (دوشنبه) پارلمان و در جریان بررسی ماده 35 برنامه ششم توسعه در تذکری با استناد به مواد 18، 153 و 157 آیین نامه داخلی مجلس اظهار داشت: متأسفانه طی چند روز گذشته رویهای در مجلس باب شده است، این مجلس هم تازه کار است و در ابتدای کار خود نیز بررسی برنامه ششم توسعه را در دستور کار دارد.
وی با همچنین اشاره به ماده 157 آیین نامه داخلی پارلمان افزود: اگر ابهامی مطرح باشد باید با درخواست کتبی نمایندگان مبنی بر رفع ابهام، پذیرفته شده و نمایندگان موافق و مخالف صحبت کنند یا اینکه آن ابهام به تشخیص رئیس مجلس به کمیسیون ارجاع داده شود.
نماینده اردکان در مجلس در بخش دیگری از سخنانش خطاب به رئیس مجلس گفت: طی چند روز گذشته بارها دیدیم شما کلمهای را اضافه یا کم میکنید، بدون اینکه پیشنهاد چاپ شدهای باشد یا اینکه موافق و مخالف صحبت کنند، البته این موضوع هم نقصی برای کمیسیون تلفیق برنامه ششم است.
در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به تابش، تذکر وی را وارد نداست و گفت: از کجا میدانید پیشنهاد کتبی داده نشده است؟!