آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۱۷۸۸

افزایش بحران در حزب اعتمادملی

یکی از سران فتنه که دبیرکلی حزب اعتماد ملی را نیز بر عهده دارد از سمت خود استعفا کرد تا دامنه بحران در این حزب گسترش یابد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، برخی از منابع خبری از استعفای یکی از سران فتنه که دبیرکل حزب اعتماد ملی است، خبر دادند.

 

به گزارش تسنیم، پیشتر حجت الاسلام رسول منتجب‌نیا قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی نیز از سمت خود استعفا داده بود که این استعفا ناشی از وجود اختلاف در حزب اعتمادملی بر سر همکاری یا عدم همکاری با شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بوده است.

 

حزب اعتماد ملی از جمله احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است که اخیراً به ساز و کارهای شورای عالی سیاست‌‌گذاری اصلاح‌طلبان انتقاد کرده بود که در همین راستا اخیراً کمیته 7 نفره‌ای به ریاست حجت الاسلام منتجب‌نیا برای تعامل با سایر احزاب اصلاح‌طلب تشکیل شد.

 

 به گزارش تسنیم، شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات مجلس دهم با حضور نمایندگان احزاب اصلاح‌طلب و برخی چهره‌های غیرحزبی عضو این جناح سیاسی تشکیل شد تا برای انتخابات مجلس و نحوه ورود اصلاح‌طلبان برنامه‌ریزی کند اما با این حال برخی چهره‌ها و احزاب اصلاح‌طلب به کارکرد این شورا انتقادات جدی دارند.

 

پس از پایان انتخابات دور دوم مجلس دهم، این شورا به حالت تعلیق درآمد تا اینکه در اواخر مردادماه سال جاری تشکیل جلسه داد و کمیته‌ای برای بررسی اصلاح ساختارها و ترکیب جدید شورای عالی اصلاح‌طلبان تشکیل شد.

 

چندی پیش نیز این حزب در بیانیه‌ای رسما اعلام کرد که حزب مذکور فاقد سخنگو است. اما اسماعیل گرامی‌مقدم در گفت‌وگوهای رسانه‌ای،‌ خود را سخنگوی حزب اعتماد ملی می‌خواند.

 

به تازگی 7 حزب اصلاح‌طلب شامل، مردم‌سالاری، اعتمادملی، اراده ملت، مجمع دانش‌آموختگان ایران اسلامی، حزب وحدت و همکاری ملی، مجمع نیروهای خط امام(ره) و انجمن اسلامی مهندسان از شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان خارج شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار