آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۱۶۹
کارشناسان آمریکایی مسائل هوانوردی:

دریافت تخفیف برای خرید عمده هواپیما طبیعی است

کارشناسان مسائل هوانوردی در گفت‌وگو با یک وبگاه آمریکایی در مورد اظهارات معاون وزیر راه ایران درباره تخفیف ۵۰ درصدی شرکت بوئینگ به «ایران‌ایر»، نوشته است که این امر مسئله متداولی است و نیازی به فخرفروشی ندارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یک پایگاه اخبار اقتصادی در آمریکا روز سه‌شنبه به تحلیل اظهارات «اصغر فخریه‌ کاشان»، معاون وزیر راه‌ و شهرسازی درباره تخفیف 50 درصدی شرکت بوئینگ به ایران پرداخته است. 

 

پایگاه «استریت» در عنوان این مطلب نوشته است: «نکته‌ای به ایران: خرید بوئینگ خوب است، اما درباره تخفیف 50 درصدی فخرفروشی نکنید.»

 

در ادامه این مطلب آمده است: «یک مقام ایرانی ظاهراً درباره تخفیف 50 درصدی برای خرید 16.6 میلیارد دلاری هواپیماهای بوئینگ فخرفروشی کرده است. اما واقعیت این است که در بوئینگ و ایرباس هیچ مشتری‌ای قیمت فاکتور را برای خرید هواپیما نمی‌پردازد.»

 

«ریچارد ابولافیا»، تحلیلگر مسائل هوانوردی در شرکت «تیل گروپ» (از شرکت‌های فعال در تحلیل خرید و فروش‌های هواپیما) می‌گوید: «مشتری‌های عمده - یعنی هر کسی که خواستار خرید بیش از 12 هواپیما است - از تخفیف 50 درصدی ایرباس و بوئینگ نسبت به قیمت فاکتور برخوردار می‌شوند.»

 

«دوگ آلدر»، سخنگوی «بوئینگ» گفت: «ما درباره جزئیات هیچ توافقی به طور مشخص صحبت نمی‌کنیم. علاوه بر این شرکت‌های هواپیمایی که از بوئینگ و ایرباس هواپیما می‌خرند توافق می‌کنند که قیمت واقعی‌ای که می‌پردازند را علناً بیان نکنند.»

 

«اسکات همیلتون»، یکی دیگر از تحلیلگران مسائل هوانوردی هم نظری مشابه کارشناسان دیگر دارد: «این مشهور است که به سفارش‌های بزرگ خواه از ایرباس باشد یا بوئینگ یا بمباردیه تخفیف‌های بزرگ هم تعلق می‌گیرد.»

 

وی افزود: «اعلان ایران درباره تخفیف 50 درصدی، در راستای این واقعیت است.»

 

«آدیسون شونلاند» یکی دیگر از کارشناسان در این زمینه گفت: «دلیلی که مقام ایرانی این موضوع را بیان کرده این بوده که به مردمش بگوید که آن‌ها چقدر زرنگ بوده‌اند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار