به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی، فرودگاه اصفهان در جایگاه نزدیکترین فرودگاه به فرودگاههای امام خمینی(ره) و مهرآباد به عنوان فرودگاه جایگزین آنها و از سویی نیز به عنوان استان معین پایتخت در مواقع بروز بحرانهای طبیعی٬ انتخاب شده است؛ بنابراین این فرودگاه نیازمند ظرفیت لازم برای پذیرش پروازهای احتمالی دیگر فرودگاهها است.
حسن امجدی مدیرکل فرودگاه اصفهان در اینباره میگوید:به دلیل وجود مه در فرودگاههای مهرآباد و امام خمینی(ره)، فرودگاه اصفهان با وجود کمبود ظرفیت پارکینگ هواپیما، پذیرای 16 پرواز ناخوانده علاوه بر پروازهای خود شد بنابراین باید ظرفیت پارکینگ فرودگاه اصفهان را افزایش دهیم تا بتوانیم تعداد بیشتری از پروازها را پذیرش کنیم.
امجدی در مورد تعداد پروازهایی که این فرودگاه میتواند پذیرای آن باشد، گفت: روز هفتم دیماه جمعاً 21 پرواز جدای از دو پروازی که برای سوختگیری به این فرودگاه آمدند را پذیرش کردیم و تعدادی از پروازها را نیز اجباراً به شیراز و یزد انتقال دادیم.
وی افزود: ظرفیت پارکینگ این فرودگاه 10 هواپیما است و ما دیگر نمیتوانستیم بیش از 21 هواپیما را در آن جای دهیم این اتفاق خطرات زیادی دارد و به دلیل حساسیت کار به همراه بقیه مدیران در اپرون جمع شده بودیم تا از نزدیک اوضاع را مدیریت و کنترل کنیم.
وی با اشاره به اینکه به دلیل خطرات موجود نباید این میزان فشار بر این فرودگاه اعمال شود، از انعقاد قرار داد با پیمانکار برای توسعه پارکینگ خبر داد و گفت: خوشبختانه با تلاش معاون عملیات فرودگاهی، موضوع توسعه پارکینگ با انتخاب پیمانکار به مرحله مطالعات اولیه رسیده است و قرار است پس از سه ماه طرح آن ارائه شود و با تأمین اعتبارات لازم از اوایل سال 96 احداث آن آغاز خواهد شد.
بنابراین گزارش فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی در شرق اصفهان دارای دو باند به طول چهار هزار و 397 متر و عرض 45 متر با 10 موقعیت پذیرش انواع هواپیمای مسافربری و ترمینال پروازهای داخلی و خارجی است؛ این فرودگاه بهدلیل موقعیت جغرافیایی خاص و قرار گرفتن آن در مرکز کشور بهعنوان فرودگاه کمکی سایر فرودگاههای کشور در برنامه پروازها قرار دارد.