به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بادام شیرین یکی از تنقلات مفیدی است که در طب سنتی ایران بسیار به مصرف آن تأکید شده است.
- در تازهترین مقالات پزشکی آمده که مصرف بادام به عنوان یک میانوعده سالم باعث حفظ کلسترول و تریگلیسرید خون در وضعیت طبیعی میشود و از بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.
- 100 گرم بادام حدود 579 کالری، 50 گرم چربی، 13 گرم فیبر غیرمحلول و 21 گرم پروتئین دارد همچنین بادام منبعی غنی از مواد معدنی و ویتامینها از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر، روی، مس، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین E است.
- برای گرفتن اثرات مفید بادام بر چربی خون و سلامت قلب افراد میتوانند, روزانه بادام را بهصورت خام یا بوداده در میانوعدهها مصرف کنند.
- مصرف بادام به همراه شکر به صورت شیره بادام غذائیت آن را افزایش داده و چاقکننده است از طرفی موجب تقویت قوای جنسی و تقویت مغز نیز میشود.
خواص روغن بادام شیرین
- مالیدن روغن بادام شیرین برای ورمهایی ناشی از خشکیهای مفاصل، مزاجهای خشک، رفع تشنگی، درد ستون فقرات و گردن در افراد مسن، خشکی مغز، کمخوابی، خشکی چشم و مخاطات بسیار مفید است.
- مالیدن روغن بادام شیرین به بدن و مفاصل برای رفع خشکی پوست, مفاصل و صدای مفاصل بسیار مفید است؛ چکاندن روغن بادام شیرین در بینی و خوردن آن برای رفع خشکی مخاط, کاهش اضطراب, آرامشبخشی و رفع تشنگی مفید است.
- برای کاهش کلسترول خون نوشیدن شیر بادام بسیار مفید است؛ شیر بادام میتواند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد، التهاب را کاهش دهد همچنین نقش موثری در بهبود عملکرد مغز دارد.