گفتنی است هیئت داوران جایزه ویژه این بخش را به اثر «شب نامه» به کارگردانی « سیدمهدی کرباسی» تقدیم کرد که «جایزه ویژه موزاییک مرگ بر آمریکا» نیز از سوی دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار به این فیلم تقدیم شد.
همچنین اعلام شد خانم جعفری مدیر مجموعه فروشگاهی یا علی بن هدیه ۵۰۰ هزار تومانی به برگزیدگان جنگ نرم، اقتصاد مقاومتی و نقد درون گفتمانی اهدا کرده است که از مجموعه جوایز مردمی بودند.
مهدی کرباسی، کارگردان مستند شب نامه پس از دریافت این جوایز این اثر را آغاز مسیری بزرگ و استکبارستیزانه دانست و گفت: شب نامه بستری است برای نمایش این که هر چه فریاد داریم همچنان نیز باید بر سر آمریکا بزنیم.
وی افزود: با همکاری دوستان به دنبال این هستیم تا در حوزه سینمای فانتزی، گامی در راستای اعتلای سینمای دینی کشور برداریم.
علی صدری نیا، کارگردان مستند جزیره فارسی نیز با بیان این که این مستند در رابطه با دستگیری نیروهای آمریکا در جزیره فارسی است، اظهار داشت: زحمت اصلی بر دوش بر و بچه های تیم نیروی دریایی بود که مایه ذلت نیروهای آمریکایی را به وجود آوردند.
وی اظهار داشت: من این فانوس را به دورترین نقطه کشور یعنی جزیره فارسی می فرستم و آن را تقدیم به عزیزان نیروی دریایی می کنم که اگرچه حقوق نجومی نمی گیرند در حال بر افراشتن پرچم ایران اسلامی اند.
در ادامه این مراسم با حضور داوران و خانواده شهدا جوایز بخش «فیلم داستانی» اهدا شد که هیئت داوران در بخش «داستانی کوتاه» ضمن تقدیر از اثرهای «قابلمه» و «جیب کت» به کارگردانی « حسین دارابی»، «زخم کهنه» به کارگردانی « مرتضی مصاحب نیا »، «سرباز» به کارگردانی «علی کیوان »، «مامان بازی» به کارگردانی « محمد فرج صالحی» لوح افتخار این بخش را به اثر «تیهو» به کارگردانی « سید صدرالدین فردوسی» اهداء کرد.
همچنین هیئت داوران لوح افتخار جلوه های ویژه را به «محمد حسن فلاح» برای اثر «فضای مجازی» اهدا کرد و فانوس این بخش را به اثر «دوئل» به کارگردانی «سید محمدرضا خردمندان» تقدیم کرد.
درضمن هیئت داوران جایزه ویژه این بخش را به اثر «روزی روزگاری در شرق» به کارگردانی «حامد بذرافکن» اهدا کرد.
هیئت داوران در بخش «داستانی نیمه بلند» نیز ضمن تقدیر از اثرهای «made in U.S.A» به کارگردانی «مرتضی راوش »، «تراس» به کارگردانی « محمد علیزاده»، «نیستان» به کارگردانی «ابراهیم ایرج زاد»، «حذف کامل» به کارگردانی «محمد علی رخشانی (هاشمزهی)»، «باز هم ساک سفرت را خودم می بندم» به کارگردانی « مسعود دهنوی» لوح افتخار این بخش را به اثرهای «از تبار حبیب» به دلیل نوع روایت به کارگردانی «مصطفی کوچکی» و «چین آخر» به کارگردانی «سعید حسن پور» اهداء کرد.
همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به اثر «سلام» به کارگردانی «محمد رضا حاجی غلامی» تقدیم کرد و جایزه ویژه این بخش را به اثر «روزهای بارانی» به کارگردانی «عبدالله عزیزی» اهدا کرد.
هیئت داوران در بخش «داستانی بلند» لوح افتخار فیلمنامه را به «محمد نیکدل» برای نویسندگی اثر «ترمینال غرب» تقدیم کرد و لوح افتخار بازیگری را به «هوشنگ توکلی» و «یوسف مرادیان» برای بازی در فیلم «ترمینال غرب» اهداء کرد و در پایان هیئت داوران فانوس این بخش را به اثر «ترمینال غرب» به کارگردانی «قربانعلی طاهرفر» اهدا کرد.
هیئت داوران بخش «بیداری اسلامی و وحدت» ضمن تقدیر از اثر« از خونِ جُون ( شیخ ابراهیم زاکزاکی)» به کارگردانی « مجتبی رضوانی»، لوح تقدیر این بخش را به اثر «لالایی بر فراز کوه های برف گیر» به کارگردانی «حسن قهرمانی» تقدیم کرد.
همچنین هیئت داوران فانوس این بخش به اثر «بومرنگ» به کارگردانی «محسن نقی زاده» تقدیم کرد و جایزه ویژه این بخش را به اثر «خاطرات نارنجی» به کارگردانی «وحید فرجی»اهدا کرد.
هیئت داوران بخش «مدافعان حرم» ضمن تقدیر از اثر «جوانهها» به کارگردانی «علیرضا باغشنی» و اثر «مادرانه » به کارگردانی «ساسان فلاحفر »، لوح تقدیر این بخش را به اثر « نبرد پالمیرا» به کارگردانی «ساسان فلاحفر» و همچنین اثر « فرمانده» به کارگردانی « هادی نعمت اللهی» اهدا کرد.
همچنبن هیئت داوران فانوس این بخش را نیز به اثر «پل» به کارگردانی « امیر حسین نوروزی» تقدیم کرد و جایزه ویژه این بخش را به اثر « آهنگر» به کارگردانی «محمد مهدی خالقی» اهداء کرد.
درضمن هیئت داوران جایزه ویژه تصویر برداری را به «گروه رسانه ای فاطمیون»به دلیل حضور مستمر و موثر در میدانهای نبرد به گونهای که در بسیاری از تولیدات تصاویر این گروه مورد بهره برداری قرار گرفته تقدیم کرد.
هیئت داوران بخش «سبک زندگی» ضمن تقدیر از اثر «اشتیاق» به کارگردانی آقای «میثم کریمی» به دلیل انتخاب سوژه لوح افتخار این بخش را به اثر «داشتن و نداشتن» به کارگردانی «مرجان اسماعیلی» اهدا کرد.
همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به اثر «۱۲ نفر» به کارگردانی «عباس صالح مدرسه ای» اهدا کرد.