آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۴۹۵۹
پیکر مرحوم هاشمی‌ به جماران منتقل شد

مراسم تشییع مرحوم هاشمی‌رفسنجانی؛ ساعت ۱۰ سه‌شنبه از مقابل دانشگاه تهران

مرعشی گفت: مراسم تدفین آیت‌الله هاشمی‌‌رفسنجانی روز سه‌شنبه ۲۱ دی‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین مرعشی از بستگان مرحوم آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی گفت: مراسم تشییع پیکر مرحوم آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه از مقابل دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون محل تدفین مرحوم آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مشخص شده؟ گفت: تا به این لحظه محل تدفین مرحوم آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مشخص نشده و این موضوع صبح فردا تصمیم‌گیری خواهد شد. 

 

آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از عمری مجاهدت و تلاش در مسیر آرمان‌های انقلاب عصر امروز یکشنبه 19 دی ماه در یکی از بیمارستان‌های تهران دار فانی را وداع گفت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حمید
-
۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
انشاءالله همه عاقبت بخیر شویم
41
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳
خدابیامرزدش
5
2
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵
خدا به خانواده اش صبری عطا کند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار