به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، داوود کشاورزیان با اشاره به اهمیت هوشمندسازی جاده های کشور و وجود 680 دستگاه دوربین نظارت تصویری برای نظارت بر وضعیت جاده ها ، بازبینی و کنترل سرعت وسایل نقلیه در راه های شریانی کشور اظهار کرد:نصب این دوربین ها نه تنها بر مکانیزه شدن کنترل راه ها منجر شد بلکه بسیاری از نهادهای ذیربط مانند پلیس راه ،سازمان امدادو نجات وهلال احمر و مراکز مدیریت بحران در استان ها نیز با اتصال به این سامانه ، امکان دستیابی به اطلاعات راه ها را داشته و خدمات خود را انجام می دهند.
وی یادآور شد: طی 8 سال گذشته ثبت تخلفات سرعت دربخشی ازراه های اصلی کشور توسط دوربین ها انجام شده ولی به زودی تمام 36 هزار کیلومتر راه های شریانی کشور به سیستم مکانیزه ثبت تخلفات عبور ومرور وسرعت مجهز میشود.
وی با اشاره به مشکل کمبود اعتبارات جهت خدمات راهداری نیز اشاره کرد و افزود: متاسفانه از سال گذشته بودجه واعتبارات مورد نیاز به بخش راه و حمل و نقل اختصاص نیافته وعملا بخش از سال گذشته برای تامین بودجه پروژه ها با مشکل مواجه بوده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین اعلام کرد: با ادغام حوزه راهداری با حمل ونقل وپایانه ها دراستان ها وتشکیل ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای درسراسر کشور طی ماه های اخیر مسئولیت نگهداری، بهسازی و ارتقای ایمنی راه ها تحت مسئولیت کامل این سازمان انجام می شود.
کشاورزیان با اشاره به اهمیت راه ها در توسعه کشور تصریح کرد : در صورت تحقق بودجه های کافی از طریق منابع پایدار می توان امید داشت که ضمن افزایش ایمنی درسفرهای بین شهری و سرعت در ترددهای کشور، راه ها به عنوان سرمایه های ملی نیز به خوبی نگهداری و بر ظرفیت اشتغالزایی کشور نیز افزوده شود.