کد خبر:۵۷۵۸۲۴

توضیحات معاون ظریف درباره جلسه امروز کمیسیون مشترک برجام در وین

روانچی گفت که بخش عمده جلسه امروز کمیسیون مشترک درباره بدعهدی‌های آمریکا بود و افزود: هیأت آمریکایی ادعا داشت که در عمل اجازه نمی‌دهند تعهداتشان انجام نشود و با استفاده از اختیارات رئیس جمهور، جلوی اثرگذاری آیسا را می‌گیرند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجید تخت‌روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در ششمین نشست کمیسیون مشترک برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) به وین سفر کرده پس از پایان این نشست گفت: امروز جلسه کمیسیون مشترک را داشتیم که به درخواست ایران تشکیل شده بود و این اولین جلسه‌ای است که به درخواست یک عضو برای رسیدگی به شکایت ایران تشکیل شد.

 

وی افزود:‌ ما روز گذشته در سطح دوجانبه با هیأت کارشناسی آمریکا جلسه داشتیم و بعد از آن جلسه کمیته تحریم برگزار شد که هر دو این جلسات براساس متن برجام است که در صورت برخورد به مشکل این روند باید طی شود و امروز هم جلسه طولانی و مفیدی در حدود سه ساعت و نیم داشتیم که قسمت عمده جلسه در مورد بدعهدی‌های آمریکا در اجرای برجام بود.

 

وی که با بخش خبری 21 گفت‌وگو می‌کرد، افزود: به ویژه در مورد قانون اخیر آیسا بحث‌های مفصلی داشتیم و به وضوح تشریح کردیم که بر چه مبنایی ما این ادعا را داریم که آمریکا تعهدات خود را نقض کرده است و بدعهدی نسبت به اجرای برجام داشته است.

 

روانچی ادامه داد:‌ بحث حقوقی خیلی دقیقی را ارائه کردیم و در مجموع فضای جلسه فضای خوب و مثبتی بود و شرکت کنندگان تاکید داشتند که باید همه اعضا به تعهدات خود عمل کنند.

 

معاون وزیر خارجه گفت: هیأت آمریکایی ادعا داشت که آنها در عمل اجازه نمی‌دهند که تعهداتشان انجام نشود و با استفاده از اختیاراتی که رئیس‌جمهور آمریکا دارد، جلوی اثرگذاری آیسا را می‌گیرند.

 

وی با بیان اینکه از دید ما نفس تصویب آیسا مغایر برجام است، خاطرنشان کرد: در این زمینه بحثی طولانی‌ شد و تمام اعضا تاکید داشتند که از هر حرکتی که موجب عدم انجام تعهدات کشورها شود جلوگیری شود و در این زمینه تاکید داشتند که باید ما به سمت اجرای کامل برجام برویم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار