کد خبر:۵۷۶۵۷۹

اثر فلفل تند بر کاهش مرگ و میر

بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان می‌دهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند می‌تواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.

 

در این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتب از فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر به خصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.

 

پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مرگ و میر افراد پرداخته بودند.

 

در مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از ۱۶ هزار آمریکایی در یک دوره ۲۳ ساله پرداخته و دریافتند که این افراد از وضعیت جسمی سالم‌تری برخوردار هستند.

 

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل می‌تواند مرگ و میر را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانال‌های TRP که گیرنده‌های اولیه‌ی ترکیب‌های تند از قبیل کاپسایسین هستند می‌توانند در بخشی از این ارتباط نقش داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار