کد خبر:۵۷۷۱۸۱

خطرات مصرف صبحانه چرب

صبحانه چرب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا حد چشمگیری افزایش دهد و حتی اگر مکرر نباشد تأثیر منفی خواهد داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تازه‌ترین مطالعات محققان نشان داده است صبحانه چرب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. 

 

برای اکثریت مردم صبحانه شامل نیمرو، کره مربا و سوسیس سرخ‌کرده است؛ مصرف این سه مواد غذایی با هم در وعده صبحانه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را تا حد چشمگیری افزایش دهد. 

 

بر اساس یافته‌های دانشمندان، اگر این رژیم غذایی چرب حتی مکرر نباشد و مثلا در هفته دو بار مصرف شود باز احتمال بیماری‌های قلبی را زیاد می‌کند؛ این نظریه با آزمایش خون افرادی که دو روز متوالی، وعده صبحانه‌شان شامل کره مربا، سوسیس سرخ‌کرده و نیمرو می‌شد به اثبات رسیده است. 

 

رسوب چربی در اطراف شریان‌های قلب بیماری‌های قلبی و عروقی را نه در طول سالیان دراز بلکه در لحظه قوت می‌بخشد. 

 

حذف صبحانه از وعده‌های غذایی موجب تولید کلسترول نوع بد در خون می شود؛ به همین دلیل برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی بهترین راهکار انتخاب مواد غذایی سالم برای این وعده است. 

 

پروفسور استفان، جراح قلب در بیمارستان جان رادکلیف آکسفورد نیز باور دارد، تداوم صبحانه‌های چرب گرچه بسیار لذیذ است اما می‌تواند آسیب‌های غیر قابل جبرانی را به همراه داشته باشد؛ این وعده با جایگرینی مواد غذایی سالم می‌تواند سالم‌ترین وعده و موثرترین آنها در حفظ سلامتی باشد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار