کد خبر:۵۷۷۲۷۵
دادستان کرج خبر داد

تخریب ۱۰۴ بنای غیرمجاز در البرز

دادستان عمومی و انقلاب کرج گفت: طی عملیاتی ۲ مرحله‌ای، ۱۰۴ بنای غیرمجاز در کرج تخریب شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حاجی رضا شاکرمی اظهار داشت: این عملیات‌ها به منظور مقابله با با تصرف اراضی ملی در منطقه 44 حصار اجرا شد.

 

وی افزود: در این منطقه افرادی بدون مجوز و اخذ پروانه از شهرداری اقدام به تصرف عدوانی اراضی ملی و ساخت‌وساز غیرمجاز کرده بودند.

 

شاکرمی گفت: با توجه به بناهای غیرمجاز، این منطقه به محلی برای استعمال موادمخدر و فروش آن تبدیل شده بود که پس از شناسایی توزیع‌کنندگان مشخص شد بیشتر آنها این بناها را به محل استعمال مواد مخدر تبدیل کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: این عملیات در دو مرحله و با حضور 540 نفر از عوامل انتظامی و 80 اکیپ خودرویی اجرایی شد و ضمن تخریب و پاکسازی اماکن از توزیع کنندگان موادمخدر، از اراضی تصرف شده رفع تصرف به عمل آمد و به دولت تحویل داده شد.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز افزود: در مرحله اول عملیات 18 ساختمان و 14 چهار دیواری و در مرحله دوم نیز 72 واحد مسکونی غیر مجاز تخریب شد.

 

شاکرمی گفت: با توجه به نبود کلانتری در منطقه، یک ساختمان دو طبقه که به محل استعمال مواد مخدر و محل تجمع معتادان تبدیل شده بود به نیروی انتظامی اختصاص یافت تا نظارت بیشتری بر منطقه داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار