حمایت های مکرر رئیس جمهور منتخب آمریکا که بیستم ژانویه رسما کار خود را بعنوان رئیس قوه اجرایی شروع خواهد کرد از برگزیت، با واکنش برخی مقامات اروپایی روبرو شد.
حسن عابدینی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو در این باره گفت: اتحادیه اروپا از بدو شکل گیری به عنوان یک قطب مقابل ایالات متحده قد علم کرده بود به ویژه بعد از دوران جنگ سرد که اتحاد جماهیر شوروی دچار فروپاشی شد. گرچه اتحادیه اروپا از لحاظ نظامی و سیاسی توان رویارویی با آمریکا را نداشت اما گاهی اوقات شاهد بودیم که تلاش می کرد راهی سوای ایالات متحده رو در پی گیرد. بنابراین یک اتحادیه اروپای ضعیف می توانست به قوی تر شدن آمریکا در صحنه بین المللی بینجامد. خروج انگلیس از اتحادیه اروپا یک ضربه مهلک بود به ساختار این اتحادیه و آمریکایی ها بدشان نمی آید که این اتحادیه دچار فروپاشی بشود. بنابراین صحبت های آقای ترامپ را می توانیم در چارچوب آرزوهای بلندمدت ایالات متحده ارزیابی کنیم.
این کارشناس مسائل اروپا و آمریکا در پاسخ به این سوال که با این وجود آیا برای ایالت متحده که معمولا برنامه های استکباری و زورگویی نسبت به کشورهای مستقل را با کمک اروپایی ها پیاده می کند مشکلی پیش نمی آید نیز تصریح کرد: آمریکا برنامه های خودش را به وسیله ابزارهای مختلف مانند نهادهای بین المللی، اتحادیه اروپا و کشورهای وابسته پیش می برد. وجود یک کشور قدرتمند و یا اتحادیه اروپای قدرتمند که هر زمان امکان دارد وسوسه شود و مشی خود را از ایالات متحده جدا کند همواره یک دغدغه برای واشنگتن بوده است و از یک اتحادیه اروپای ضعیف بیشتر نفع می برد.
عابدینی همچنین درباره نفع یا ضرر رژیم صهیونیستی درباره برگزیت خاطرنشان کرد: به دلیل نفعی که انگلیس از جعل این رژیم برده و حمایت های آمریکا از کشتارهای اسرائیل، رژیم صهیونیستی همواره برنامه هایش را با این دو کشور یعنی آمریکا و انگلیس پیش برده است و بیشتر با آنها همسو بوده است. بنابراین اگر این کشورها تجزیه هم شوند دو عنصر قدرمند یعنی انگلیس و آمریکا پشت سر رژیم صهیونیستی خواهند بود.