«قوقول» ورامین دستگیر شد
در عملیات ضربتی نیروی انتظامی شرق استان تهران، شرور باسابقه ورامین معروف به فضلالله قوقول دستگیر شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در عملیات ضربتی نیروی انتظامی شرق استان تهران ظهر امروز شرور باسابقه ورامین معروف به فضلالله قوقول دستگیر شد.
این فرد باسابقه که با تخلفات قانونی مختلف و متعدد در سالهای گذشته دستگیر شده بود، متواری و بعد از عملیات شناسایی و اطلاعاتی، توسط نیروهای انتظامی شرق استان تهران دستگیر شد.
در این عملیات که در بلوار رسالت ورامین انجام شد، مجرم موردنظر و باسابقه بعد از درگیری با مأموران انتظامی دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.
قوقول یکی از خطرناکترین سابقهداران تاریخ ورامین است که تخلفات مختلفی اعم از نزاع و درگیری با سلاح سرد در پروندهاش وجود دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
درود بر نیروی انتظامی که به فکر امنیت جامعه است
پاسخ