تلاش جهت نامگذاری روز ملی صرع
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۰۶۹

تلاش جهت نامگذاری روز ملی صرع

مدیر عامل انجمن صرع از برگزاری جشن روز ملی صرع در اول بهمن ماه ا و همزمان با بیست ویکمین سالگرد تأسیس انجمن صرع خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر کوروش قره گزلی در ارتباط با برگزاری جشن روز ملی صرع اظهارداشت: این جشن  به منظور بیست ویکمین سالگرد تأسیس انجمن صرع  برگزار و با رویکرد تجلیل از مؤسسان  و بالا بردن انگیزه اعضا  برای همکاری داوطلبانه برپا شد.


وی با اشاره به اینکه این جشن امروز اول بهمن  از ساعت 9 صبح تا 12 در سالن ایوان شمس(حرکت سابق) تهران، درحال برگزاری است ، افزود: اعضای انجمن و خانواده هایشان ، تعدادی از مسئولین و هنر مندان می توانند در این جشن شرکت کنند و دعوت هستند ولی به دلیل ظرفیت سالن، امکان دعوت از عموم مردم نیست.


مدیر عامل انجمن صرع بیان داشت: برگزار کننده این جشن انجمن صرع ایران بوده و مسئولین، مؤسسان انجمن و خانواده مرحوم ورزقان ( یکی ازمؤسسین که خود مبتلا به صرع بوده)سخنرانی می کنند همچنین تلاش شده تا بیشتر برنامه شاد باشد.


قره گزلی  در مورد اینکه برای جلب مشارکت مردمی و کمک خیرین در قالب کمک به درمان بیماران و کارهای تحقیقاتی اقدامی صورت گرفته و آیا در این مراسم به این رویکرد توجه شده است، گفت: قطعاً از خیرین در این برنامه دعوت می شود حتی معرفی بخش مهمی از امکانات و تجهیزات که به‌طور حمایتی دریافت شده را اعلام می کنیم . اما به لحاظ نوع برنامه ترجیح می دهیم مراسم فقط در قالب جشن باشد.


وی اضافه کرد: مسلماً انجمن کارهایی با هدف تحقیقات و درمانی را بطور مفصل در همایش‌ها و جلسات پزشکی  در نظر گرفته است.


مدیر عامل انجمن صرع  آیا تلاشی شده که در تقویم ملی روزی در ارتباط با صرع ثبت شود، خاطر نشان کرد:از سال 83 تا 93در این زمینه تلاش شد. حتی موافقت کمیسیون بهداشت مجلس و وزیر بهداشت وقت(خانم دکتر دستجردی ) را هم داشتیم ولی کمیسیون نامگذاری در جلسه دفاع خرداد93 موافقت نکرد .


قره گزلی  گفت: شهریور سال 93 سازمان بهداشت جهانی ، روز جهانی صرع را اعلام کرد و کمیسیون اعلام کرد روزهای ملی در اولویت هستند؛ ولی نه روز ملی ونه روز جهانی هیچکدام رسماً در تقویم ثبت نشده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار