بسیاری از فعالان پوشاک کشور در پلاسکو مستقر بودند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۱۱۷

بسیاری از فعالان پوشاک کشور در پلاسکو مستقر بودند

کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در پی حادثه فرو ریختن ساختمان پلاسکو که منجر به خسارات جانی و صدمات به شهروندان و تلاشگران امدادی شد، اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در بیانیه کارگروه ساماندهی مد و لباس که در پی حادثه فرو ریختن ساختمان پلاسکو منتشر کرد، آمده است: «فروریختن ساختمان پلاسکو که موجب خسارات جدی به هموطنان و نیروهای جهادگر امدادی شد، بسیار تلخ و جانگداز بود.

 

کارگروه ساماندهی مد و لباس تاسف عمیق خود را از این حادثه اعلام داشته و در این لحظات سخت در کنار آسیب دیدگان و خانواده های ایشان است.

 

تلاشگران حوزه تولید و عرضه پوشاک با قدمت 4 دهه و بیشتر در این ساختمان فعالیت می کردند که متاسفانه با این حادثه خسارات و صدمات زیادی را متحمل شدند.

 

کارگروه ساماندهی مد و لباس در کنار اتحادیه پوشاک و سایر مسوولان از همان ساعات اولیه این حادثه پیگیر مسایل مختلف این حوزه برای ترمیم و جبران آلام حادثه دیدگان است و از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

 

گفتنی است ساختمان پلاسکو که بسیاری از فعالان پوشاک کشور در آن حاضر بودند، فروریخت و موجب خسارات جانی به ماموران امداد و افراد باقی مانده در این ساختمان شد».

پربازدیدترین آخرین اخبار