کد خبر:۵۷۸۶۵۷
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران:

تمام تلاشمان پیدا کردن هرچه سریع‌تر پیکر شهدای آتش‌نشان است

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه نباید دقت را فدای سرعت کنیم، گفت: تمام تلاشمان این است که هرچه سریع‌تر پیکر شهدای آتش‌نشان را پیدا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شریف‌زاده با بیان اینکه خبر جدیدی از شهدای آتش‌نشان و مفقودین حادثه ریزش ساختمان پلاسکو نداریم، گفت: از تمام سازمان‌ها و افرادی که در کنار ما هستند، همچون آبفا، سازمان هلال‌احمر، سپاه و قرارگاه خاتم‌الانبیاء تشکر می‌کنیم.

 

وی با اشاره به حضور بیل‌های مکانیکی در ضلع شمال غرب ساختمان پلاسکو گفت: قیچی‌های مخصوصی به محل آورده شده‌اند که یک به یک تیرآهن‌ها را بریده و تیم‌های جست‌وجوگر آنها را همراهی می‌کنند و هرجا که احتمال وجود مفقودین حادثه وجود داشته باشد، عملیات متوقف و تیم جست‌وجوگر به بررسی می‌پردازد.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران با تشکر از حضور مردم در ایستگاه‌های آتش‌نشانی و همدلی آنان با نیروهای آتش‌نشان گفت: در اطراف محل حادثه هیئت‌های عزاداری  و تشکل‌ها به برپایی ایستگاه‌های صلواتی اقدام کرده و همدلی خود را به نمایش گذاشته‌اند، اما از شهروندان تقاضا داریم از تجمع‌های بی‌مورد خودداری کرده و شرایط را برای فعالیت خودروهای حمل نخاله فراهم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار