به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، لادار لویسون رییس لاوابیت در سال 20133 این خدمات را از دسترس خارج کرد تا مجبور به همکاری با دولت و افشای کلیدهای رمزگذاری مورد استفاده در لاوابیت نشود.
وی تصریح کرد ترجیح می دهد به جای تن در دادن به خواسته های دولت و افشای اطلاعات خصوصی کاربران لاوبیت را تعطیل کند. او برای حفظ حریم شخصی کاربران معماری و طراحی سایت یاد شده را به طور کامل تغییر داده تا اصولا امکان دسترسی خود این شرکت به کلید اس اس ال لاوابیت را نیز فراهم نیاورد.
این سایت هم اکنون کلید مذکور را به گونه ای ایجاد می کند که توسط کارکنان و خود این شرکت هم قابل مشاهده نباشد و بلافاصله بعد از استفاده از هر کلید از طریق گوشی یا رایانه برای دسترسی به اطلاعات گذرواژه تولید شده را نابود می کند.
فعلا تنها کاربران سابق و قدیمی این خدمات ایمیل قادر به استفاده مجدد از آن هستند. اما قرار است در آینده نزدیک پذیرش اعضای جدید در لاوابیت آغاز شود. همچنین امکان دسترسی به ایمیل های قدیمی برای کاربران وجود ندارد.
علاوه بر اعمال سه لایه امنیتی، لاوابیت جدید دارای قابلیتی موسوم به دارک میل است که منجر به رمزگذاری متادیتای هر ایمیل شده و و از شناسایی فرستنده ایمیل ها توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی جلوگیری می کند.