اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیام مرادی، دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در نشست خبری پانزدهمین اردوی آموزشی ـ تشکیلاتی «جهاد اکبر» این اتحادیه گفت: انقلاب اسلامی این روزها در ابعاد داخلی با چالشهایی از جنس «کارآمدی» روبهروست و خصوصاً این کارآمدی در دو حوزه با آسیب جدی مواجه شده است.
وی افزود: این روزها اقتصاد و فساد در ادامه مسیر انقلاب اسلامی موانعی هستند که باید برداشته شوند. این دو مسائل اصلی این روزهای کشورند. بر این اساس معتقدیم باید تحولات سیاسی و خصوصاً انتخابات سال ۹۶ را کانالی برای حل موضوعات و مسائل قرار داد. از این رو شعار سیاسی اتحادیه برای انتخابات ۹۶ را «در راه انقلاب، مبارزه با فساد، بهبود اقتصاد» اعلام میکنیم.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه باید دید ریشه مشکلات امروز کجاست، افزود: انقلاب اسلامی در راه خود با تفکری غیرانقلابی مشکلاتی را پیدا کرده است و برای حل این مشکلات باید تفکر غیرانقلابی از صحنه مدیریت کشور کنار برود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: سردمداران تفکر غیرانقلابی کسانی هستند که از مواهب جمهوری اسلامی کاملا بهرهمند شدهاند. کسانی که در بهترین نقاط شهر زندگی و در کاخ تفریح میکنند. کسانی که فرزندانشان قراردادهای اقتصادی چندصد میلیاردی منعقد میکنند و از رانت ویژه برخوردارند. پس از انقلاب بخشهای مهمی از کشور را در اختیار داشته و بر کرسی قدرت نشستهاند.
مرادی تاکید کرد: با این حال این روزها برای فریب مردم ژست اپوزسیون گرفته و نتیجه عملکرد خودشان را نقد میکنند و به پای انقلاب مینویسند. کاخنشینانی که برای گور خوابها گریستن را خوب بلدند اما خود عامل زندهبهگور شدن فقرا در این کشور هستند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: همین جریان در تعاملات بیرونی هم آوردهای جز تحقیر ملی نداشته است و آن قدر ناتوان عمل کرده که تمام دستآوردش به دیوانگی ترامپ گره خورده است. گرچه ترامپ و دولتش باید بدانند که هرگز پشت ملت ایران به دیوار نمیرسد و حقارت دوران قاجار و پهلوی به ایران بازنخواهد گشت و میتوانیم از حقوق خود دفاع کنیم.
وی افزود: در بحث فساد، جریان غیرانقلابی پس از جنگ بنیانگذار فساد بود و با اشرافیت خود فساد را شروع کرد و نتیجه این شده است که این روزها بوی تعفن فساد مردم را آزار میدهد.
مرادی ادامه داد: هزاران میلیارد تومان دستاندازی به بیتالمال که این روزها به دستاندازی حدود ۱۰ هزار میلیاردی به صندوق ذخیره فرهنگیان همیشه مظلوم ختم شده است، قراردادهای پس از فساد نفتی چون کرسنت، بانکداری بیمار و پر از فساد، رانتهای پیدا و پنهان، سودجویی حتی گاهی در سطوح بالای مدیریت کشور، قاچاق گسترده کالا و ارز، معوقات سرسامآور بانکی که از ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده میشود، واقعیتهای تلخی هستند که انگار قرار نیست گریبان ملت و نظام را رها کند. و معلوم نیست که این جریان فاسد دزد از جان انقلاب و این مردم چه میخواهد؟
مرادی ادامه داد: اگر مسئولان انقلابی برخورد سیاستزده و رسانهای با فساد را در عمل پیاده و انقلابی عمل کنند، مشکل حل خواهد شد. دستگاه اجرائی باید اولاً پاکدستان را به کار گیرد و ثانیاً برای اصلاح ساختارهای بیمار خصوصاً نظام بانکی اقدام عملی کند و ثالثاً مانع برخورد با نزدیکان متهم به فساد خود نشود.
وی خاطرنشان کرد: این روزها خبر از اتهام فساد برادر رئیس جمهور به گوش میرسد. روحانی بداند با ایستادن در مقابل مطالبه عمومی محاکمه ایشان، مانع قضاوت مردم نخواهند شد. پس امیدواریم خود ایشان زمینه را برای شفافیت بیشتر فراهم کند. البته متأسفانه عدم تمکین به قانون مصداق دیگری هم دارد که خلاف اسلام و انقلاب است.
مرادی گفت: قوه قضائیه هم باید بداند آنچه انجام داده کافی نیست و اقدام جهانی و سپس اطلاعرسانی کافی لازم است. نتیجه حقوقهای نجومی چه شد؟ نتیجه املاک نجومی چه شد؟ باید قاطعیت همراه با صداقت خروجی قوه قضائیه باشد. سطح عملکرد قوه قضائیه باید گستردهتر باشد و این قوه باید از طریق پیگیری طرحهای نظارت مردمی مبارزه با فساد، این مبارزه را با کمک مردم ادامه دهد.
این فعال دانشجویی اضافه کرد: قوه مقننه باید با بررسی کارشناسی هر یک از مصادیق فساد ضعفهای قانونی را دفع کند. گرچه مجلس باید محل حضور مبارزان واقعی با فساد باشد نه غیرانقلابیهای ناتوانی که حتی مشخص بودن دریافتی مسئولان برای مردم را هم برنمیتابند.
وی در مورد وضعیت اقتصادی و بهبود اقتصاد هم افزود: میدانیم که وضعیت اقتصادی مردم در پایان دهه چهارم انقلاب اسلامی راضیکننده نیست.
مرادی تصریح کرد: ثبت بالاترین نرخ بیکاری پس از انقلاب، رکورد سنگین و بیسابقه اقتصادی، بیبرنامگی در حوزههای مهمی چون مسکن، کاهش مداوم قدرت خرید مردم، واردات افسارگسیخته و ویرانگر، افزایش مداوم بدهیهای دولت به بانکها، افزایش نجومی بودجه جاری کشور، نقدینگی بالای ۱۱۰۰ هزار میلیارد تومانی و ناتوانی گاه و بیگاه دولت در پرداخت به موقع حتی حقوق کارمندانش با وجود حقوقهای نجومی واقعیتهایی نیستند که با ارائه آمارهای کاریکاتوری از تورم و رکورد فراموش شوند.
وی با بیان اینکه راهحل، مشکلات انقلاب، تفکر انقلابی است، ادامه داد: باید انتخابات ۹۶ کانالی برای حل این مسائل باشد. جریان غیرانقلابی را باید کنار گذاشت.
مرادی تاکید کرد: باید اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با رصد دقیق شرایط کشور مدل مطلوب خود برای عملکرد انتخاباتی جریان انقلابی را در جلسات متعدد تحت عنوان «میز انتخابات» به جریانات مختلف سیاسی ارائه داده است و این جلسات با تعداد قابلتوجهی از سیاسیون برگزار شده و خواهد شد.
وی گفت: محمدرضا عارف، زاکانی، توکلی، جلیلی و... مخاطب جلسات بوده و با آنان به گفتوگو نشستهایم. اخبار برخی جلسات منتشر شده و عمده اخبار پس از این منتشر خواهد شد. مسیر این جلسات میتواند برای شکلگیری تحلیلی جامع و دقیق مورد استفاده قرار گیرد.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در این جلسات بر لزوم برنامهمحور بودن گروهها و ارائه راهکارهای عملیاتی به مردم تأکید نموده و از حضور تیمی در رقابت انتخابات سخن گفتهایم.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: جریان انقلاب با تکیه بر عادات غلط سیاسی توفیقی نخواهد داشت. هرگونه مکانیزمی که با کمرنگ نمودن از انقلابی بودن و غیرانقلابی بودن تمام انرژی خود را بر اصل غیرموفقی به نام فقط و فقط وحدت قرار دهد محکوم به شکست است و ممکن است حتی انقلاب هزینه هم تحمیل کند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل افزود: تمامی جریانات را به صداقت با مردم و ارائه راهکارها عملیاتی دعوت میکنیم. اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با افتخار مشی خود مبنی بر عدم وابستگی و ورود به جریانهای سیاسی را حفظ نموده و گرچه تعامل سازنده خود با همه سلایق، جبههها و گروهها را حفظ خواهد کرد اما ورود تشکیلاتی به هیچ جریان و دسته سیاسی نخواهد داشت و آن را مخالف روح جنبش دانشجویی میداند.