به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کیهان نوشته است: نماد بانک ملت در حالی روز سه شنبه پس از هفت ماه غیبت به تابلوی بورس بازگشت که سهامداران خود را با زیان 40 درصدی مواجه کرده است و 3600 میلیارد تومان از داراییهای سهامداران یعنی حدود دو برابر از خسارت فروریختن ساختمان پلاسکو در این رخداد نابود شد.
بر اساس گزارش میدانی خبرنگار ما، بانک ملت که اخیرا با کاهش سود 75 درصدی سود هر سهم خود را به 5 ریال رسانده است، روز سهشنبه پس از هفت ماه غیبت به بورس بازگشت تا با احتساب خواب سرمایه هفت ماهه سهامداران و کاهش 40 درصدی ارزش هر سهم سهامداران این بانک نیمی از داراییهای خود را از دست بدهند.
بدین ترتیب قیمت هر سهم این بانک از 240 تومان در تیرماه 95 به 120 تومان تقلیل پیدا کرد و ارزش این بانک در بورس به شش هزار میلیارد تومان سقوط کرد.
سقوط آزاد بانک ملت در بورس در حالی اتفاق میافتد که گروه مالی ملت به عنوان بازوی اجرایی بانک ملت در بورس وظیفه بازارگردانی و حمایت از این سهم را بر عهده دارد.این گروه با سرمایه ثبت شده 1200 میلیارد تومان و بالغ بر 2500 میلیارد تومان از منابع مالی متاسفانه در جهت کاهش زیان سهامداران اقدامات درخور توجهی نداشته است!
مدیرعامل جدید گروه مالی ملت همزمان با این گروه در هیئت مدیره 12 شرکت و نهاد مالی از جمله تامین سرمایه نوین،شرکت نیامان سامان تجارت،صندوق سرمایهگذاری سپهر اندیشه نوین،صندوق سرمایهگذاری نوین سامان،صندوق سرمایهگذاریارمغان ایرانیان، صندوق سرمایهگذاری توس ایرانیان، شرکت ستاک سرزمین پاسارگاد، صندوق سرمایهگذاری مشترک آتیه نوین، صندوق سرمایهگذاری امید نوین ایرانیان،صندوق یکم ایرانیان،صندوق سرمایهگذاری نهال سرمایه ایرانیان و صندوق سرمایهگذاری نوین بانک مسکن حضور دارد.
این در حالی است که طبق ماده 241 قانون اصلاحی بخشی از قانون تجارت:(هیچ فردی) نمیتواند اصالتا یا به نمایندگی از شخص حقوقی، همزمان در بیش از یک شرکت که تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادها یا موسسات عمومی غیردولتی است، به سمت مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره انتخاب شود.
حال با این مدیران چند شغله چه کسی پاسخگوی زیان سرمایهگذاران و سهامداران بانک ملت است؟
فردا اگه یکی از شما بمیره اونقدر بزرگش میکنن تا در کنا رامام دفن تون کنن !!!!