کد خبر:۵۸۰۴۳۹

کمیسیون «بررسی راه‌های پاسداری و حراست از ولایت فقیه» مجلس خبرگان تشکیل شد

جلسه کمیسیون «بررسی راه‌های پاسداری و حراست از ولایت فقیه» مجلس خبرگان با حضور اعضا تشکیل شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ششمین جلسه کمیسیون 107 و 109قانون اساسی مجلس خبرگان رهبری صبح پنجشنبه 7 بهمن برگزار شد. این جلسه به ریاست آیت‌الله مؤمن و حضور آیات و حجج اسلام مقتدایی، دری نجف آبادی، نمازی، دستغیب، وافی، حسینی بوشهری، طباطبایی نژاد، ایمانی، مهدوی و کعبی در دبیرخانه مجلس خبرگان در قم تشکیل شد.

 

دستور کار این جلسه کمیسیون، بررسی وظایف کمیسیون طبق اصول 107 و 109 قانون اساسی و مواد 49 و 50 آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری بود که اعضاء پس از بحث و تبادل نظر، تصمیماتی اتخاذ کردند.


مواد 49 و 50 آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری، مقرر می دارد:


مادّه 49 - به منظور آمادگى خبرگان براى اجراى اصل یکصدوهفتم و شناخت حدود و شرایط مذکور در اصل پنجم و یکصدونهم قانون اساسى، کمیسیونى مرکّب از یازده نفر عضو اصلى و پنج نفر عضو على‏البدل تشکیل مى‏گردد.


مادّه 50 - وظیفه اصلى کمیسیون فوق، عبارت است از تحقیق و بررسى در باره همه‏ موارد مربوط به شرایط و صفات رهبر، موضوع اصول یاد شده در ماده فوق و تمام کسانى که در مظانّ رهبرى قرار دارند و ارائه نتایج حاصله به هیئت رئیسه جهت استفاده و بررسى مجلس خبرگان.


 کمیسیون «بررسی راه‌های پاسداری و حراست از ولایت فقیه» مجلس خبرگان نیز جلسه چهارم خود از ابتدای دوره پنجم را عصر پنجشنبه 7 بهمن تشکیل داد.
 

این کمیسیون، کارگروههایی نیز دارد که تاکنون جلساتی را با دعوت از ریاست مجمع جهانی اهل بیت(ع)، معاونت مجمع تقریب بین مذاهب، معاونت بین الملل حوزه علمیه قم و... جهت بررسی روش ها و راهکارهای تبیین و معرفی ولایت فقیه در خارج از کشور داشته که گزارش خود را در جلسه اخیر کمیسیون ارائه دادند.
 

این کمیسیون 7 عضو اصلی و 3 عضو علی البدل دارد و حضرات آیات و حجج اسلام امامی کاشانی، توکل، عبداللهی، محمدی عراقی، فرحانی، حیدری، طه محمدی، مهدوی وحسینی در آن عضویت دارند و ریاست آن بر عهده حضرت حجت الاسلام و المسلمین عالمی می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار