آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۲۷۴

استاندار سابق نینوا به اتهام فراری دادن عناصر داعش بازداشت می‌شود

فرماندهی عملیات مشترک عراق از اخذ حکم پیگرد و بازداشت استاندار سابق نینوی و تحویل وی به مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فرماندهی عملیات مشترک عراق بار دیگر تاکید کرد که حکم پیگرد و بازداشت «اثیل النجیفی»، استاندار سابق نینوی را در دست دارد و به محض ورود به موصل، مرکز استان نینوی بازداشت و به مراجع قضایی تحویل داده می‌شود.

 

سرتیپ «یحیی رسول»، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق در این‌باره تصریح کرد: دستورهایی مبنی بر بازداشت النجیفی در صورت مشاهده در کرانه چپ شهر موصل یا داخل شهر و تحویل وی به مراجع ذیربط قضایی صادر شده است.

 

حکم قضایی صادر شده علیه اثیل النجیفی بدلیل داشتن مواضع و تصریحاتی  علیه دولت مرکزی و نیروهای امنیتی عراق است، علاوه بر اینکه وی بصورت غیر مستقیم از داعش بویژه در خصوص فراری دادن عناصر این گروه در قبال پایان دادن بدون خونریزی به نبرد موصل و بدست آوردن امتیازات حزبی حمایت و پشتیبانی کرده است.

 

«جواد الطلیباوی»، سخنگوی نظامی گروه «عصائب أهل الحق» از گروه‌های وابسته به الحشد الشعبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بغداد، تصریح کرد: گروه‌های وابسته به النجیفی با حمایت نیروهای پیشمرگه کردستان به بسیاری از عناصر خارجی داعش کمک کردند، به دور از میدان جنگ و نبرد به خارج از استان نینوی فرار کنند.

 

 الطلیباوی افزود: این موضوع پس از سخنان ابوبکر البغدادی، سرکرده داعش که عناصر خود را میان انتخاب یکی از دو گزینه عملیات انتحاری یا بازگشت به کشورهایشان آشکار می‌گردد و گروه‌های وابسته به النجیفی و پیشمرگه همان گرو‌ه‌هایی بودند که به عناصر خارجی داعش در بازگشت به کشورهایشان کمک کردند، همانگونه که زمینه‌ساز ورود آنها به موصل مناطق شمالی عراق و سقوط این شهر و دیگر مناطق شمالی بودند.

 

از سوی دیگر، «حسن الساری»، فرمانده «سرایا الجهاد»، از دیگر گروه‌های وابسته به الجیش الشعبی تصریح کرد: بنظر می‌رسد، برخی طرف‌های سیاسی در فرار عناصر داعش و پایان دادن به عملیات نینوی بدون خونریری دست دارند.

 

الساری افزود: بی‌شک همین طرف‌ها زمینه‌ساز ورود داعش به موصل و سقوط این شهر بوده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار