همکاری دولتی‌ها با دستگاه قضا در پرونده فریدون، شائبه‌ها را از بین می‌برد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۰۲۷
طباطبایی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

همکاری دولتی‌ها با دستگاه قضا در پرونده فریدون، شائبه‌ها را از بین می‌برد

عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: اگر تخلفی صورت گرفته باید اصلاح شود و اگر صحت ندارد دولت آن را صراحتاً اعلام کنند؛ به نظرم منطقی است که دولت همکاری کند تا هر گونه شائبه و حاشیه به وجود آمده از بین برود.

حجت الاسلام سید صادق طباطبایی نژاد عضو فراکسیون ولایی مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به واکنش دولت نسبت به نامه ۴۰ تن از نمایندگان خانه ملت درباره فساد مالی حسین فریدون برادر رئیس جمهور، اظهار داشت: نمایندگان از طریق این نامه خواستار بررسی این موضوع از سوی دولت شدند از این رو هرگونه بررسی باید به دور از مسائل سیاسی صورت گیرد.

 

وی افزود: نباید بداخلاقی کنیم، بنده جزء امضا کنندگان این نامه هستم، اما معتقدم نباید برای بررسی آن فضا سیاسی شود که دولت تصور کند این نامه سیاسی کاری است.

 

طباطبایی نژاد خاطرنشان کرد: باید ابهاماتی که در اذهان عمومی پیرامون این مسئله به وجود آمده و مدام در فضای مجازی منعکس می شود روشن شود؛ اگر تخلفی صورت گرفته باید اصلاح شود و اگر صحت ندارد دولت آن را صراحتاً اعلام کنند؛ به نظرم منطقی است که دولت همکاری کند تا هر گونه شائبه و حاشیه به وجود آمده از بین برود .

پربازدیدترین آخرین اخبار