به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از استار، CrowdJustice که تا به حال در بریتانیا مستقر بوده، این هفته اعلام کرد زمان آغاز فعالیت خود را در آمریکا سه هفته به جلو می اندازد تا بتواند از مزایای راه اندازی پیکارهای مختلف حقوقی در این کشور برای دفاع از اتباع هفت کشور مسلمان که نمی توانند وارد خاک امریکا شوند، بهره مند شود.
بسیاری از اتباع این کشورها به دنبال شکایت از دولت ترامپ هستند ولی این کار مستلزم صرف هزینه های کلان است و امید می رود با استفاده از خدمات CrowdJustice بتوان بخشی از این هزینه ها را در فضای مجازی از افراد داوطلب جمع آوری کرد.
CrowdJustice علاوه بر ارائه خدمات جمع آوری پول در فضای مجازی، برای افزایش اگاهی عمومی در مورد پرونده های حقوقی و شکایت های قضایی نیز قابل استفاده است.
یکی از سه پرونده اولیه مطرح شده در CrowdJustice مربوط به جمع آوری پول برای کمک به دو برادر یمنی به نام های طارق و عمار عزیز است که پس از ورود به فرودگاه بین المللی دالاس در ویرجینا در 28 ژانویه مجبور به بازگشت به اتیوپی شدند.
در ابتدا قرار بود برای کمک به این دو برادر 15 هزار دلار از طریق CrowdJustice جمع آوری شود. وقتی این هدف در عرض شش ساعت محقق شد، این رقم به 60 هزار دلار افزایش یافت و انتظار می رود این رقم ظرف چند روز جمع آوری شود.
پلاتفورم CrowdJustice توسط گروهی ده نفره اداره می شود که در زمینه پرونده های مربوط به امور مهاجرتی نیز تخصص دارند. CrowdJustice اولین بار 18 ماه قبل راه اندازی شد و تا به حال برای رسیدگی به 150 پرونده و جمع آوری 2.5 میلیون دلار کمک مالی به کار گرفته شده است.