آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۲۶۰

واگذاری سهام شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در بورس

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: سهام این شرکت از دو ماه آینده در تابلوی فرابورس عرضه خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یزدان سیف صبح امروز در نشست خبری در مورد خصوصی‌سازی این شرکت طبق اجرای اصل 44 قانون اساسی، گفت: متأسفانه درک درستی از سیاستهای کلی اصل 44 در مجموعه‌های مختلف وجود ندارد که کشور از آن آسیب جدی دیده است.

 

وی اضافه کرد: امروز 46 شرکت با ما همکاری می‌کنند و عرضه تولیدات این شرکت‌ها را بر عهده داریم، پس باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم که طبق ضوابط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

 

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به اینکه در حال حاضر جلساتی برای واگذاری این شرکت در حال برگزاری است، افزود: سهام این شرکت ظرف دو ماه آینده در تابلوی فرابورس به صورت بلوکی عرضه خواهد شد که 10 درصد به صورت پیش‌پرداخت و مابقی به صورت تقسیط 8 ساله خواهد بود.

 

وی اضافه کرد: دولت به دنبال فروش ساختمان و زمین نیست، بلکه به دنبال فروش مأموریت به بخش خصوصی است.

 

سیف همچنین از تهاتر بدهی این شرکت با پتروشیمی‌ها خبر داد و گفت: بدهی که در 10 سال گذشته با پتروشیمی‌ها شکل گرفته شده بود، به رقم 425 میلیارد تومان تهاتر شد و در عین حال 600 میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی وجود داشت که طبق تأیید حسابرسان 1734 میلیارد تومان یارانه تا پایان سال 94 از دولت طلبکاریم که امیدواریم این نیز به سرانجام برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار