کد خبر:۵۸۲۵۱۷
مرتضی سلیمی:

جستجوها برای یافتن ۳ مفقود سقوط بهمن تهران ادامه دارد

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: تلاش برای یافتن سه کوهنورد در منطقه دشت هویج لواسان ادامه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امدادو نجات هلال احمر از مرگ سه نفر در بهمن آبعلی (مبارک آباد) خبر داد و افزود: از روز دوازدهم بهمن ماه تا ساعت 7:30 صبح امروز سه نفر در آبعلی و مهاباد از زیر بهمن زنده نجات یافتند. 

 

وی افزود: در استان تهران جستجو برای یافتن دو کوهنورد در منطقه دشت هویج لواسان و یک مفقود دیگر در گردنه مبارک آباد همچنان ادامه دارد.

 

رئیس سازمان امدادو نجات هلال احمر تاکید کرد: در استان تهران جستجو برای یافتن دو کوهنورد در منطقه دشت هویج لواسان و یک مفقود احتمالی در گردنه مبارک آباد همچنان ادامه دارد.

 

وی در مورد عملیات‌ امداد و نجات در برف و کولاک اظهار کرد: در این مدت 1816 امدادگر در قالب 500 تیم عملیاتی امداد در برف و کولاک را در تمامی استان‌های کشور به جز دو استان سیستان و بلوچستان و همدان انجام داده و به 38 هزار و 800 هموطن خدمات امدادی ارائه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار