توضیحات مدیرعامل خبرگزاری دانشجو درباره رای هیات منصفه مطبوعات
مدیرعامل خبرگزاری دانشجو درباره رای امروز هیات منصفه مطبوعات گفت: هیئت محترم منصفه این رای را بدون استماع دفاعیات و به صورت غیابی صادر کرده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هادی قاسمی مدیرعامل خبرگزاری دانشجو در پاسخ به سوالی پیرامون رای صادره هیئت منصفه دادگاه مطبوعات درباره این خبرگزاری گفت: این خبر را از رسانهها شنیدم و از برگزاری جلسه دادگاه اطلاعی نداشتم.
وی افزود: هیچ احضاریهای از طرف دادگاه محترم دریافت نشده بود و هیئت محترم منصفه این رای را بدون استماع دفاعیات و به صورت غیابی صادر کرده است.
مدیرعامل خبرگزاری دانشجو در پایان گفت: منتظر رای قطعی دادگاه هستیم تا متعاقب آن در صورت لزوم درخواست واخواهی را به دادگاه اعلام نمائیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
تا دنیا بوده همین بوده ، یه عده که جواب و تاب شنیدن سخنان حق و مستند نداشتند سعی کردند تا جلوی رسیدن حقایق به گوش مردم را بگیرند . گفتن حقیقت هزینه دارد اما والعاقبة للمتقین ...و من یتوکل علی الله فهو حسبه
پاسخ
چی شد !نکنه بخاطر دکترسلامه !میگم چن وقته شل شدین آههااااااااا......
پاسخ