روشندل در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو خبر داد
کد خبر:۵۸۲۸۰۸
برنامهریزی برای برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن آغاز شد
شورای مدیران معاونت قرآن و عترت ارشاد برنامهریزی برای برگزاری هرچه بهتر بیستوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم را آغاز کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای مدیران معاونت قرآن و عترت روز گذشته 17 بهمنماه با موضوع بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم به ریاست امیر اشراقی مشاور اجرایی معاونت قرآن و عترت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه ابوالقاسم ایرجی دبیر شورای سیاستگذاری بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با اشاره به تمهیدات و برنامههای پیش روی نمایشگاه گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه نمایشگاه قرآن، انتظار میرود با برنامهریزیهای مدون و انسجام هر چه بیشتر، نسبت به برگزاری هر چه باشکوهتر این دوره از نمایشگاه اقدام شود.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که جلسات شورای سیاستگذاری و برنامهریزی بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن کریم در هفته آینده برگزار شود.
همچنین در این جلسه، مدیران معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هر یک با تشریح دیدگاهها و نظرات خود در مورد نحوه برگزاری نمایشگاه، بر لزوم افزایش سطح کیفی و محتوایی نمایشگاه آینده نسبت به دوره های قبل، تاکید کردند.
مباحثی همچون مکان، زمان و شعار بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در این جلسه به بحث و بررسی گذاشته شد.
در این جلسه حجتالاسلام محمدعلی خسروی مدیرکل دفتر برنامه و توسعه مشارکتها، اصغر امیرنیا مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج، عباس نظریراد مدیر کل ارتباطات و هماهنگی، ابوالقاسم ایرجی دبیر شورای سیاست گذاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، حجتالاسلام علیرضا حشمتی مسئول دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، محمدمهدی عزیززاده دبیر کمیسیون تبلیغ و ترویج، جلالی مدیر حراست و سی مهدی جعفری مدیر روابط عمومی حضور داشتند.
گفتنی است، این جلسه پس از انتخاب برخی از مسئولان کمیتههای نمایشگاه قرآن نخستین گام معاونت قرآن و عترت ارشاد برای برگزاری بیستوپنجمین دوره این نمایشگاه به شمار میرود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.