به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید ابوالحسن فیروزآبادی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات براساس اصول انقلاب در حال شکلگیری است، اظهار کرد: در دولت یازدهم به شبکه ملی اطلاعات توجه خاصی شد و شاید بتوانیم آن را در رأس موارد موفق کارنامه دولت یازدهم قرار دهیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه در راستای تبیین الزامات و خصوصیات این شبکه نیازمند توجه به 24 نظام بودیم، اظهار کرد: خودگردانی مدیریت، خوداختیاری در طراحی فنی، حکمرانی در شبکه، بلوغ شبکه، رصد متمرکز، شبکههای مستقل اختصاصی برای زیرساختهای حیاتی کشور و داشتن مهندسی ترافیک داخلی بخشی از این نظامات است.
وی خاطرنشان کرد: خدمات پایه کاربردی نظیر ایمیل، پیامرسان و موتور جستجو هم گامهای بعدی هستند که اقدامات خوبی در راستای آن صورت گرفته است و ظرف یک سال آینده شبکههای پیام رسان داخلی جایگزین خارجی میشوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در بخش خدمات سلامت هم پدر و مادرها نیازمند فضایی سالم برای فرزندان خود در برابر حجم عظیم اینترنت هستند، گفت: شاید در کشور ما به نسبت دیگر کشورها اتفاق خاصی صورت نگرفته بود اما امیدواریم با شبکه ملی اطلاعات فضای مورد نیاز آنها را هم پاسخگو باشیم تا شبکهای مطابق نیاز افراد و سنین خاص شکل گیرد.
فیروزآبادی با بیان اینکه در فضای مجازی یک عدم توازن در بخش اقتصاد مشاهده میشود، متذکر شد: لایه تلکام 35 درصد اقتصاد این فضا را به خود اختصاص داده و این حجم در دولت یازدهم بزرگتر شده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه 53 درصد اقتصاد در حوزه کسب و کارهای تراکنش مالی است، گفت: اقتصاد فضای مجازی 40 میلیارد دلار است که با آن فاصله زیادی داریم.