آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۴۹۵

۲۰۰ دستگاه سراتو وارد ناوگان پلیس شد

صبح امروز از خودروی جدید پلیس در پایتخت رونمایی شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین ساجدی‌نیا در حاشیه همایش فرماندهانی پایتخت از ورود خودروهای جدید به ناوگان پلیس پایتخت خبر داد و اظهار داشت: با توجه به لزوم تقویت ناوگان خودرویی پلیس در دو بخش راهور و انتظامی، 200 دستگاه خودروی جدید به ناوگان خودرویی پلیس اضافه شد.

 

فرمانده انتظامی پایتخت افزود: این 200 دستگاه خودرو در مرحله اول وارد ماموریت‌های پلیس پایتخت شده و قرار است با انجام تست‌های فنی و تخصصی، در صورت جوابگو بودن این خودروها، خودروهای مذکور در اختیار پلیس‌های سایر نقاط کشور نیز قرار گیرند.

 

به گزارش تسنیم، سردار اشتری نیز در حین رونمایی از خودروهای جدید در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: این خودرو با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح و مسئولان مربوطه وارد ناوگان خودرویی پلیس شده و با توجه به آنکه خودروی مذکور انتظارات ما را جوابگو است و در داخل کشور نیز تولید شده است برای وارد شدن به ناوگان پلیس انتخاب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار