آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۷۶۵

رئیس مجلس شورای اسلامی وارد کرمان شد

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (پنجشنبه) در آغاز سفر ۲ روزه به استان کرمان به منظور افتتاح ۲ طرح اقتصادی و عمرانی وارد فرودگاه بین المللی کرمان شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،‌ علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان، معاون سیاسی امنیتی استاندار، فرماندار، برخی از نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، فرماندهان انتظامی و جمعی از مسئولان استانی در فرودگاه کرمان از علی لاریجانی استقبال کردند.


ادای احترام به شهدای گمنام و شرکت در نشست مشترک شورای اداری و ستاد اقتصاد مقاومتی کرمان از جمله برنامه های امروز رئیس مجلس شورای اسلامی در کرمان است.


آغاز عملیات اجرایی کارخانه پلاسمای خون در ماهان کرمان (با سرمایه گذاری هزار میلیارد تومانی، شرکت و سخنرانی در راهپیمایی 22 بهمن، حضور در نماز جمعه شهر کرمان، بهره برداری از کارخانه نورد 500 هزار تنی شهرستان بردسیر (با سرمایه گذاری 150 میلیارد تومانی) در روز جمعه از دیگر برنامه های رئیس قوه مقننه در سفر به استان کرمان است.


سفر رئیس مجلس شورای اسلام پس از سفر به شهرهای ماهان و بردسیر از توابع این استان روز جمعه به پایان می رسد.


کرمان یکی از سه استان پایلوت اقتصاد مقاومتی در کشور است.


در نیمه اول دیماه طی دعوتنامه ای با امضا استاندار و رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان از رئیس مجلس شورای اسلامی برای حضور در استان کرمان دعوت شد و با توجه به حضور وی در دهه فجر، پیشنهاد داده شد که این سفر 2 روزه باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار