نقش خواص در وقوع حادثه عاشوراي امسال تهران بسيار پر رنگ بود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بيرجند، عباس اقبال صبح امروز در همايش «عاشورا، انقلاب و جوانان» در هيئت ابوالفضل فردوس اظهار داشت: مسئولان با بصيرت دهي به جوانان، بايد مانع تكرار حادثه عاشورا شوند و در عين حال بيشتر از اين به جوانان بها داده و به آنها توجه کنند.
رضا عبداللهيفر، متخصص جريانشناسي و تحليلگر سياسي نيز در اين مراسم گفت: كارشناسان غربي علت پيشرفت شيعه را دو بال سرخ حسيني و سبز مهدوي ميدانند و بر همين اساس ميخواهند اين دو بال را با كمك عوامل خود در داخل كشورهاي شيعهنشين قطع كنند.
وي ادامه داد: در شرايطي كه آمريكا و استكبار جهاني در قلب كشورهاي اسلامي سنگري به نام اسرائيل بنا كردهاند، چارهاي نداريم تا اين سنگر را جمع كنيم.
عبداللهيفر افزود: در چنين شرايطي جاي تعجب است كه عدهاي نادان شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فداي ايران» را سرميدهند.
اين متخصص جريانشناسي و تحليلگر سياسي گفت: دشمنان و عمالشان در كشور، اسلامي ميخواهند كه دشمن نداشته باشد؛ در حالي كه از نظر ايران، اسلامي كه دشمن نداشته باشد مانند اسلام عربستان است و آن اسلام نيست.
عبداللهيفر تصريح کرد: امروز ديگر براندازي نظام ممكن نيست و دشمن ميخواهد هويت نظام ايران را تغيير دهد./انتهاي پيام/