به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روزنامه جوان نوشته است: ماههاست كه دولت ادعا ميكند نرخ تورم كاهش يافته اما در آمارهاي ماهانه بانك مركزي همچنان شاهد افزايش قيمت موادمصرفي مردم هستيم... روز گذشته نيز رئيس ستاد تنظيم بازار مدعي شد كه آرامش بر بازار حاكم است! به راستي آرامشي كه شريعتمداري از آن سخن ميگويد، به چه معني است؟ آيا با كاهش تعرفه واردات و سرازيري كالاهاي خارجي در آستانه انتخابات ميتوان ادعاي آرامش را داشته باشيم؟
بر اساس آمار بانك مركزي در يك ماه گذشته قيمت مرغ، گوشت، لبنيات، برنج، ميوه، سبزي و... گران شده است و هرچه به روزهاي پاياني سال نزديك ميشويم، اين آشفتگي قيمتها و گرانيها افزايش خواهد يافت. حال در چنين شرايطي رئيس ستاد تنظيم بازار كه هر از چند گاهي، به بهانه كاهش قيمتها در راستاي حمايت از واردكنندگان مجوز ورود كالاهاي دپو شده در گمرك را صادر ميكند، ادعا ميكند كه بازار در آرامش است و كاهش تعرفه واردات كالاهاي اساسي با نظر وزير جهاد كشاورزي انجام گرفته است. اين درحالي است كه وزارت جهاد كشاورزي اعلام ميكند كه كاهش تعرفه اين كالاها خودسرانه در ستاد تنظيم بازار به تصويب رسيده و اعتراضات وزير جهاد نيز نتوانسته كاري از پيش ببرد!
آيا تناقضي كه در اظهارات اعضاي ستاد تنظيم بازار و تيم اقتصادي دولت است، قابل توجيه است؟ هنوز بعد از دوسال مشخص نيست كه بر اساس قانون تجميع كدام سازمان وظيفه نظارت بر گرانفروشي را دارد و كدام سازمان بايد با واردات كالا مقابله كند.
آيا نظرات حجتي، وزير جهاد كشاورزي در ستاد تنظيم بازار ميتواند بر كرسي بنشيند يا خير؟ متأسفانه در اين آشفتهبازاري كه در دولت و تنظيم بازار مواد غذايي وجود دارد، اصناف نيز در بلاتكليفي هستند و همواره از موازيكاريها انتقاد ميكنند.