عضو کمیسیون فرهنگی گفت: حضور افراد دوتابعیتی به ویژه در زمینه داوری جشنواره فیلم فجر، مطلب درستی نیست.
محمداسماعیل سعیدی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به حضور داوران دو تابعیتی در جشنواره فیلم فجر، اظهار داشت: حضور افراد دو تابعیتی به ویژه در زمینه داوری، قضاوت و تصمیمگیری درست نیست و باید به این مسائل توجه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم که جشنواره فیلم فجر از اهداف اصلیاش منحرف شود، افزود: هدف اصلی این جشنواره که همان تقویت سینمای متعهد و انقلابی، تقویت هنر بومی و حضور هنرمندانی که به کشور پایبندی و دلبستگی دارند، است و وجود افرادی که هویت و تابعیتشان زیر سؤال است تشکیک و شبهه ایجاد میکند.
سعیدی در واکنش به این سؤال که پس از نقدها درباره داوران دو تابعیتی در جشنواره فیلم فجر، برخی اخبار حاکی از جلوگیری از تولید و پخش برنامه سینمایی هفت دارد، تصریح کرد: نباید این اتفاق بیفتد، باید در عرصه سینما نقد منصفانه وجود داشته باشد؛ تضارب آرا میتواند موجب پیشرفت در عرصه فرهنگی شود.
عضو کمیسیون فرهنگی در پاسخ به این سؤال که حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در اظهاراتی اعلام کرده است که جشنواره فجر امسال تحقق سینمای امید بود، بیان داشت: شاید از زاویه دیگری به موضوع امید نگاه میکنند و منظورشان بحث تدبیر و امید و مسئله سیاسی است وگرنه بنده تعدادی از فیلمهای جشنواره را دیدم اگر بخواهیم از دایره انصاف خارج نشویم برخی از فیلمها دارای محتوای خوبی بوده و برخی دیگر بیمحتوا بودند.
وی در پایان با بیان اینکه جشنواره امسال جدا از جشنواره سالهای گذشته نبود، خاطرنشان کرد: معتقدم باید تحول اساسی در دیدگاه ها ایجاد شود؛ از سوی دیگر باید چارچوبها و اهداف را ملاک قرار دهیم و ببینم که تا چه اندازه فیلمها با چارچوب و اهداف جشنواره فیلم فجر همخوانی دارد.
بنابر اصل چهل و یکم قانون اساسی، تابعیت مضاعف ( دو یا چند تابعیتی) در ایران وجود ندارد و فرد یا فقط ایرانی هست یا نیست و نمی تواند همزمان هم تابعیت ایران و هم تابعیت کشور دیگری را داشته باشد .
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.