به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه الرای الیوم ، خالد الجارالله در جمع خبرنگاران تصریح کرد : این سفر پایه گذار و بسترساز شرایط مناسب برای انجام گفت وگوها میان ایران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس می باشد و در پیام اخیر شیخ صباح الاحمد امیر کویت به دکتر روحانی نیز به این موضوع اشاره شده است .
وی افزود : نتایج سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به کویت نقش قابل توجهی در دستیابی به دیدگاههای مشترک میان تهران و شورای همکاری خواهد داشت و این گفتگوهای مستمر می تواند در تقویت ثبات منطقه ای مؤثر و مفید باشد.
رئیس جمهوری کشورمان در سفر یک روزه به دوکشور کویت و عمان در زمینه تقویت روابط دو جانبه با سران این کشورها گفتگو و مذاکره کرد .
دکتر روحانی همچنین رویکرد سیاست جمهوری اسلامی ایران را همواره حسن همجواری با همسایگان و تثبیت امنیت خلیج فارس دانست و گفت : ایران هیچ گاه نه به فکر تجاوز بوده و نه مداخله در امور داخلی کشورها و نه تحمیل عقاید دینی، مذهبی و یا سیاسی خود. اساس سیاست ما همکاری مشترک با دوستان و کشورهای اسلامی است.
روزنامه ها و رسانه های جمعی کویت نیز ضمن بازتاب گسترده سفر حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان به کویت، آن را سرآغاز دوران جدیدی از روابط ایران و شورای همکاری خلیج فارس و نخستین گام در مهار تنش های منطقه برشمردند.
این نشریات تاکید کردند: رئیس جمهوری ایران ضمن تاکید بر استقبال کشورش از پیام دریافتی از سوی شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرده است که جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه ای برای شورای همکاری خلیج فارس قائل است و همکاری های مشترک جهت تضمین امنیت منطقه ای مهم تلقی می شود.