به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از جمله اطلاعاتی که به این طریق از سربازان رژیم اسراییلی سرقت شده می توان به عکس ها و اصوات ضبط شده توسط آنان اشاره کرد.
بدافزار ViperRAT که توسط یک گروه هکری ناشناخته طراحی شده، برای جمع آوری اطلاعات حساس از گوشیها و تبلت های آسیب پذیر مورد استفاده قرار میگیرد.
به نظر می رسد طراحان این بدافزار به جمع آوری عکس و فایل های صوتی علاقه خاصی دارند و البته نسبت به مطالعه پیامک های رد و بدل شده سربازان ارتش رژیم صهیونیستی هم علاقه وافری از خود نشان میدهند.
از جمله دیگر اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از ViperRAT میتوان به اطلاعات فهرست تماس کاربران و همین طور دادههای مربوط به موقعیت مکانی کاربران اشاره کرد.
محققان امنیتی کاسپراسکای و لوک اوت با بررسی بدافزار ViperRAT به این نتیجه رسیده اند که گوشیهای سامسونگ، اچ تی سی، ال جی و هواوی بیش از 100 نظامی اسراییلی از همین طریق هک شده و حدود 9000 فایل هم از گوشی های انها به سرقت رفته، اما این تحقیقات هنوز در مراحل اولیه است و لذا آمار یاد شده افزایش خواهد یافت.
این بدافزار از طریق نرم افزار پیام رسان فیس بوک منتشر می شود و گاهی اوقات نیز در یک برنامه موبایلی مخفی میشود که ادعا میشود ارتباطات را تسهیل میکند. همچنین در مواردی بدافزار یاد شده در قالب بسته به روزرسان برنامه واتس اپ برای کاربران ارسال میشود.