کد خبر:۵۸۶۲۹۱

چرا اصلاح نظام بانکی در اقتصاد مقاومتی مهم است؟

حجت‌الله عبدالملکی اقتصاددان درخصوص وضعیت بانکداری نوشت: زیرا شبکه بانکی با نوع توزیع قدرت خرید، می تواند باعث بهبود رفاه مردم و یا تشدید فقر شود!

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الله عبدالملکی اقتصاددان درخصوص وضعیت بانکداری نوشت: زیرا شبکه بانکی با نوع توزیع قدرت خرید، می تواند باعث بهبود رفاه مردم و یا تشدید فقر شود!


85 درصد خلق پول در شبکه بانکی صورت می گیرد. در واقع شبکه بانکی هر یک ریال پول پایه بانک مرکزی را در فرآیند ارائه تسهیلات به حدود 7 ریال افزایش می دهد!!

 

در صورتیکه شبکه بانکی نقدینگی ایجاد شده را بین توده مردم توزیع نماید، قدرت خرید جامعه افزایش می یابد. با این اقدام از یک سو تقاضای موثر برای واحدهای راکد (که هم اکنون حدود 60 درصد واحدهای اقتصادی صنعتی را شامل می شود) افزایش می یابد و از سوی دیگر رفاه مردم به طور جدی ارتقاء می یابد؛
 

هم اکنون نظام بانکی کشور عمده تسهیلات (نقدینگی کشور) را در اختیار اقلیتی مترف قرار می دهد که نه تولیدکننده هستند و نه مصرف کننده!!! بلکه تنها با سفته_بازی و دلالی (گاهی حتی غیر مجاز) به دنبال انباشت ثروت هستند!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار