کد خبر:۵۸۶۷۰۸

کلانشهرها منتظر افزایش آلودگی باشند

سازمان هواشناسی کشور با اشاره به غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت از افزایش غلظت آلاینده‌ها در روز سه‌شنبه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی کشور در اطلاعیه شماره 132 خود به وضعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت اشاره و اعلام کرد:

 

با توجه به پایداری جو در سه روز آینده، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت پیش‌بینی می‌شود؛ امروز کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد بود.

 

فردا در شهر تهران به دلیل تجمع آلاینده‌ها از روزهای قبل، غلظت آلاینده‌ها افزایش خواهد یافت و پیش بینی می‌شود که شاخص کیفیت هوا به شرایط ناسالم برای تمام گروههای سنی برسد؛ از این رو به بیماران قلبی و تنفسی توصیه می‌شود از تردد غیرضروری در شهر خودداری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار