آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۰۸۷
محمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

افراد متناسب با توان خود درانتفاضه سوم درقبال اشغالگر واکنش نشان می‌دهند

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: در مراحلی که انتفاضه با سنگ را داشتیم شاهد بروز و ظهور اتفاقات خوبی بودیم و الان در انتفاضه سوم با واکنش عمومی مردمی مواجه خواهیم بود که روش برخورد آنها با اشغالگر قابل پیش‌بینی نیست.

هادی محمدی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص بیانات مقام معظم رهبری در افتتاحیه کنفرانس انتفاضه فلسطین با محوریت اینکه انتفاضه سوم به اذن الهی شکستی عظیم بر رژیم صهیونیستی تحمیل خواهد کرد، گفت: مردم به شکل یک حرکت جمعی وارد صحنه مبارزه می شوند این اقدام بسیار متفاوت از زمانی است که گروه های مقاومت بخواهند در قبال یک رژیم اشغالگر بایستند.

 

وی با بیان اینکه قیام مردمی همواره مبتنی بر یک شناخت و شعور است و موجب حرکت عمومی می شود، گفت: از این رو این فرآیند عواملی را که به دنبال کم رنگ کردن مسئله اشغالگری رژیم صهیونیستی هستند را در مقابل یک پدیده ریشه دار قرار می دهند از این رو انتفاضه سوم کاملا مردمی است و سن و جنسیت و نحوه برخورد با اشغالگر آن را محدود نمی کند.

 

محمدی با اشاره به اینکه این انتفاضه دارای اهمیت ویژه ای است، گفت: در مراحلی که انتفاضه با سنگ را داشتیم شاهد بروز و ظهور اتفاقات خوبی بودیم و الان در انتفاضه سوم با واکنش عمومی مردمی مواجه خواهیم بود که روش برخورد آنها با اشغالگر مشخص نیست.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه این اتفاق را موجب سردرگمی سیستم های امنیتی رژیم صهیونیستی دانست و یادآور شد: این مسئله در یک برخورد نظامی مهم است و آن را به خوبی می داند که باید در چارچوب نظامی انتفاضه مردم را مهار کنند اما وقتی سخن از انتفاضه ای است که روش آن مشخص نیست هر کس متناسب با توان خود باید در قبال اشغالگر واکنش نشان دهد.

 

وی تداوم این روند را موجب به چالش کشیدن سازمان های مدعی حقوق بشر عنوان وتصریح کرد: از این رو این سازمان ها نمی توانند در قبال سرکوب هر روزه مردم بی دفاع فلسطین ساکت بنشینند و امیدواریم که این فعالیت روند و فرجام خوشی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار