آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۸۹۸

روحانی: دولت نسبت به قول‌هایی که به مردم داده شرمنده نیست/ برجام برد ـ برد است

رئیس جمهورگفت: من خوشحالم که خدمت ملت ایران اعلام کنم دولت نسبت به قول‌هایی که به مردم داده شرمنده نبوده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن روحانی صبح امروز در همایش سراسری مجریان برگزاری انتخابات ۹۶ با اشاره به ایام شهادت حضرت زهرا (س) گفت: در جنگ‌ها، دفاع مقدس و عملیات‌های مختلف هر وقت با رمز «یا فاطمه‌الزهرا» عملیات را آغاز می‌کردیم شاهد پیروزی‌های درخشان بودیم؛ این خانه، خانه نور، هدایت و رحمت برای همیشه و برای همه آنهایی است که طالب حق و حقیقت هستند.

 

وی ابراز امیدواری کرد: در ایامی که به نام «فاطمه اطهر» است و پایان سال و آغاز سال نیز نزدیک به نَفَسِ آن حضرت است، با عطر نام فاطمه‌الزهرا و پیروی از راه او، پدرش، همسرش و فرزندانش بتوانیم وظایف سنگینی را که به دوش داریم، به انجام برسانیم.

 

روحانی ادامه داد: از شما مدیران و مسئولان که بار سنگین خدمت به مردم را به دوش دارید، تشکر می‌کنم؛ بخصوص در هفته‌های اخیر که مسائلی مانند سیل و بارندگی‌های شدید داشتیم، البته اینها رحمت الهی است و باید در این مقطع کمک به مردم و دستگیری از آنها توسط مسئولین هلال‌احمر، امدادهای ضروری، مردم در صحنه، مسئولان، پلیس و خدمتگزاران مردم مورد تقدیر قرار داد.

 

رئیس‌جمهور گفت: بعضی حوادث را نیز در برخی استان‌ها داشتیم مانند مسئله محیط‌زیست و ریزگردها که به تبع آن مشکلات دیگری به وجود آمده است، اما مردم، فهیم، صبور و قدردان هستند و مسئولان نیز پرتلاش مشکلات را حل کرده و می‌کنند.

 

ظلم ما باعث قهر طبیعت شده است

 

وی تصریح کرد: پریروز در اهواز گفتم مشکلاتی که در طول ۵۰-۴۰ سال گذشته بوجود آمده، ظرف یک یا دو سال حل نخواهد شد.

 

رئیس قوه مجریه با بیان اینکه متأسفانه برخی از ما با طبیعت جنگیدیم، خاطرنشان کرد: طبیعت صبور است، اما صبر طبیعت هم زمان دارد. وقتی ما به طبیعت ظلم می‌کنیم، زمین را آلوده کرده، حق‌آبه تالاب‌ها را نمی‌دهیم و از سوی دیگر همسایگان ما هم در این مسیر با ما همکاری نمی‌کنند، نتیجه‌اش قهر طبیعت است. ظلم ما باعث قهر طبیعت شده است.

 

روحانی گفت: اساس حل کار، توبه است، توبه یعنی بازگشت به طبع صحیح و طبیعت سالم. توبه یعنی بازگشت به قانون و نظم که اول باید تصمیم بگیریم، توبه کنیم؛ بعد عمل صالح انجام دهیم.

 

رئیس جمهور گفت: ما ماشین فرسوده و آلوده و وسایل گرم کننده خانه‌ها را داریم، هوا را آلوده می‌کنیم و با هوای سالم و طبیعت می‌جنگیم، بعد با کمی سرما همه این دودها به سمت ریه‌های ما بر میگردد. در این شرایط چه کار باید کنیم؟

 

مسئله امنیت پایه اصلی برای هر مملکتی به حساب می آید

 

وی افزود: یکی از مسئولیت‌های مهم ما، مسئله محیط زیست است که باید به آن اهمیت بدهیم و برنامه ریزی داشته باشیم و حتما هم باید موفق شویم و در این راه باید گام به گام جلو برویم. این به عنوان تشکر اول من از شما که در این ایام زحمات زیادی را بر دوش داشتید و مخصوصا ایام نوروز که پیش روی داریم و مسافرت ها زیاد می‌شود، شما زحمات زیادی را برای اسکان مردم و روان سازی جاده‌ها خواهید داشت.

 

روحانی خاطر نشان کرد: امسال کمی غم و غصه و نگرانی بیشتر بود، امیدواریم که در عید نوروز جبران شود؛ خوب است که با مردم قدری با مهربانی برخورد کنیم. بگذاریم این حوادث و غم و غصه‌هایی که بود جبران شود؛ حوادثی چون موضوع قطار، ساختمان پلاسکو، از دست دادن عزیزانمان و همه این ها دست به دست هم داد تا عید نوروز که سرآغاز طبیعت و شروع دوباره زندگی است فرصت خوبی باشد تا مردم لبخند بزنند و باید بگذاریم که همه در کنار هم باشند تا جبران غمها و غصه‌های گذشته شود و مردم با نشاط بیشتر وارد سال جدید شوند.

 

وی همچنین با بیان اینکه مسئله امنیت مسئله مهمی است و پایه اصلی برای هر مملکتی به حساب می‌آید اظهار کرد: امنیت، آب، غذا، مسئله سلامت اینها همه در مرحله اول هستند و مسائل دیگر همچون مسائل سیاسی، مشارکت مردم در انتخابات و دیگر مسائل، تا زمانی که آن دسته از مسائلی که  در درجه اول هستند نباشد، نخواهند بود.

 

بزرگترین سرمایه ما سرمایه اجتماعی است

 

رئیس جمهور افزود: تا زمانی که امنیت نباشد کسی به فکر رقابت انتخاباتی نخواهد بود، چرا که اینها فرامادی است و مسائل درجه اول، مسائل پایه‌ای هستند که باید انجام بگیرد. خداوند نعمت امنیت را بر ما ارزانی داشته و لطف خداوند شامل حال ما شده است و من اینجا از همه نیروهای امنیتی، مرزبانی، انتظامی، نیروهای مسلح، از همه این عزیزان تشکر می‌کنم که کارهای بزرگی انجام دادند. ولی اساس این مسئله به وحدت، انسجام و سرمایه‌های اجتماعی برمی‌گردد که باید به این مسئله توجه داشته باشیم.

 

روحانی تصریح کرد: اگر ۱۰ برابر این میزان ما نیروی امنیتی و نظامی درست کنیم و سلاح‌هایمان ۱۰۰برابر شود اما خدای نکرده میان اقوام و مردم ما شکاف و اختلاف باشد و اعتمادها از بین برود امنیت نخواهیم داشت. مگر در امریکا آن همه ابزار امنیتی وجود ندارد؟ آیا توانستند امنیت خودشان را حفظ کنند؟ این همه حوادثی که آنها در ماهها و سالهای اخیر پشت سرگذاشتند و یا  در منطقه ما در آنجاهایی که امنیت وجود ندارد آنها این همه تجهیزات و اسلحه ندارند؟

 

رئیس جمهور افزود: بنابراین وقتی وحدت از بین برود، شکاف‌ها بروز پیدا می‌کند و امنیت از بین می‌رود، اختلافها شروع می‌شود، کینه توزی‌ها شروع می‌شود و این گناه بزرگی است که آنهایی که در سخنشان، قلمشان، بذر کینه و اختلاف را می‌کارند، رقابت مشکلی ندارد و خوب هم هست اما اختلاف و نزاع بین ادیان، مذاهب و قومیت‌ها بزرگترین گناه است؛ یعنی ایجاد اختلاف و شکاف یکی از بزرگترین گناهان است.

 

روحانی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه ما سرمایه اجتماعی است تصریح کرد: در بخش سیاسی چه سیاست داخلی و چه سیاست خارجی، اتکای ما به سرمایه اجتماعی و اعتماد است؛ اینکه مردم به حکومت و مسئولین اعتماد نداشته باشند، اینها خوب نیست. برخی نمی‌دانند و وقتی میخواهند از دولت انتقاد کنند کل اعتماد عمومی را زیر سوال می‌برند که این خیانت به کشور و نظام محسوب می‌شود.

 

نباید بگذاریم کینه و اختلافی ایجاد شود

 

رئیس جمهور ادامه داد: همه ما با هم برابریم و کشتی نشینان یک کشتی هستیم؛ همه عضو یک جامعه هستیم، در یک خانواده هستیم، چرا مذهب بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند، همه ما مسلمانیم، همه مطیع خدائیم. مسائل سیاسی برای رقابت خوب است. انتقاد برای پیدا کردن راه حل، رفع نقص‌ها و نصیحت‌ها و دلسوزی‌ها خوب است، اما نباید بگذاریم کینه و اختلافی ایجاد شود.

 

وی خاطر نشان کرد: این که چنین مسئله‌ای به ذهن ما بیاید که برای اینکه پیروز شویم، جناح مقابل اصلاً نباشد، مگر می‌شود؟ این مسئله مثل کودکی می‌ماند که درسش را نخوانده و دعا می‌کند که معلمش به کلاس نیاید چرا که درسش را حاضر نکرده است. برخی هم این چنین اند چون درسشان را آماده نکرده اند می‌گویند که رقیب ما نباشد تا ما یکه تاز میدان باشیم. مگر می‌توان بدون رقابت زندگی کرد؟

 

روحانی در ادامه اظهارات خود با اشاره به اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب، روی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی تاکید فراوان داشته‌اند. اقتصاد همواره مهم بوده و امروز هم چنین است. دشمن در زمان تحریم فشار را روی اقتصاد گذاشت تا مردم به زانو در بیایند.

 

رئیس جمهور ادامه داد: من خوشحالم که خدمت ملت ایران اعلام کنم که دولت نسبت به قول‌هایی که به مردم داده شرمنده نبوده است.

 

وی تصریح کرد: ما برای امسال برای رشد پنج درصد برنامه ریزی کردیم، برخی از ما انتقاد کردند که چرا این قول را دادید. محاسبات ما برای رشد پنج درصد بود و به حمد الله امروز که در پایان سال هستیم، آن برنامه برای رشد پنج درصد در مجموع سال بالای ۶ درصد خواهد بود.

 

رئیس جمهور عنوان کرد: سال ۹۴، رشد اقتصادی بسیار پائین و حدود ۱.۸درصد بود اما امسال رشد اقتصادی بالای ۶ درصد را داریم. به مردم قول دادیم که تورم را در سال ۹۵ تک رقمی کنیم. برنامه ما این بود که در نیمه دوم این اتفاق رخ دهد و باز هم شرمنده مردم نشدیم و ما از خرداد، تورم را بعد از سالیان دراز تک رقمی کردیم. باید تمام تلاش خود را بکنیم تا این تورم تک رقمی بماند و دو رقمی نشود.

 

امروز نه تنها نیازی به خرید گندم نداریم بلکه صادر می کنیم

 

روحانی با بیان اینکه ما سال گذشته به مردم وعده دادیم که درسال ۹۵ نیازی به خرید گندم از خارج نداشته باشیم اظهار داشت: خداوند کمک کرد و این وعده را برای ما محقق ساخت و امروز نه تنها نیازی به خرید گندم نداریم بلکه صادر می کنیم و می فروشیم.

 

وی ادامه داد: در زمینه رشد صادرات غیرنفتی اقداماتی در حال انجام است و در زمینه حمل و نقل و نوسازی ناوگان هوایی، کار سختی انجام شد که بعد از ۳۸ سال توانستیم با شرکتهای اصلی سازنده هواپیما به قرارداد برسیم و در عین حال، منابع مالی آن را نیز تهیه کردیم.

 

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به محض اینکه اولین هواپیمای نو وارد کشور می‌شود، نوشته‌هایی می‌نویسند که من نمیدانم چه ذهنیتی دارند، البته فکر می‌کنم که اینها از نو شدن بدشان می‌آید.

 

وی افزود: ما سالانه چهار میلیارد دلار از پول مردم را به جیب شرکت‌های خارجی و عمدتا شرکت‌های منطقه می ریزیم. می‌توانیم همین پول را به شرکت های هوایی خودمان بدهیم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه عده‌ای قدرت را در محدوده خاصی تعریف می کنند، گفت: یکی از ابزارهای قدرت، قدرت ناوگان هوایی است. همه کشورها و شرکتهای بزرگ دنیا هواپیماهای نو دارند و هواپیمایی ۳۰-۴۰ ساله هم با آرمی که مربوط به ایران می‌شود، آنجا حضور دارد. آیا این قدرت ماست و واقعا خوب است؟

 

مردم باید احساس کنند که حقوقشان مورد احترام است

 

روحانی با بیان اینکه هنر دیپلماسی باز کردن پیچ های سخت است، اظهار داشت: بعضی ها فکر می کنند که باید مشت گره کرد و داد زد. البته بعضی وقت ها باید مشت گره کرد و فریاد زد و شعار داد. اما همواره نمی شود که همه چیز را با مشت حل کرد پس خدا برای چه به ما عقل داده است؟ ما پیشرفت خوبی در حمل و نقل و ناوگان هوایی، دریایی، ریلی و جاده‌ای داشته‌ایم.

 

وی با بیان اینکه همه ما عضو خانواده‌ای به نام دولت هستیم خاطر نشان کرد: ما وعده‌هایی به مردم داده‌ایم تا خدمات و کارهایی به آنها ارائه دهیم. ما باید مردم را برای رأی دادن شان تشویق کنیم. مردم اگر ببینند که رأیشان ما به ‌ازایی ندارد، در دور بعد سخت تر پای صندوق های رأی می آیند البته مردم همواره حضور پیدا می کنند اما باید با کار و تلاش و آبادانی بیشتر، تشویقشان کنیم.

 

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به منشور حقوق شهروندی اظهار داشت: از همه مسئولین، استانداران، فرمانداران و بخشداران می‌خواهم که حقوق شهروندی را پایه اصلی برای اعمال، رفتارها و تعاملشان با مردم قرار دهند. مردم باید احساس کنند که حقوقشان مورد احترام است.

 

رئیس‌جمهور گفت: وحدت با احترام درست می‌شود، باید به مذاهب، ادیان، زبان‌ها، لهجه‌ها، چهره‌ها و بزرگانمان احترام بگذاریم؛ اگر احترام نکنیم، وحدت درست نمی‌شود و انشقاق و تفرقه در کشور به وجود می‌آید.

 

روحانی با اشاره به اینکه قبول کنیم در جامعه یک‌جور فکر و تفکر وجود ندارد، تصریح کرد: دولت زمانی می‌تواند عدالت را اجرا کند که اول مخالف خود را به رسمیت بشناسد، فکر می‌کنید در یک کشور اگر مخالف نباشد، جزو افتخارات است؛ دولتی وظایفی نسبت به مخالفان خود دارد، منتقد که جای خود دارد.

 

مردم منتظرند ببینند که حقوق شهروندی چگونه اجرا می شود

 

وی با بیان اینکه حقوق شهروندی منتشر شده و به همه دستگاه‌های کشور ابلاغ گردیده است، خاطرنشان کرد: مردم منتظرند که ببینند که این حقوق چگونه و کی اجرا می‌شود، این حقوق به نفع نظام، معنویت، انسجام و وحدت است، مردم با آن احساس نشاط می‌کنند.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه افتخار ما این است که بعد از برجام توانستیم از سانتریفیوژ IR۸ را که ۲۰ برابر سانتریفیوژهای فعلی فعالیت می‌کند، استفاده کنیم گفت: در حال حاضر گاز به آن تزریق شده و کار می‌کند، ما در امور هسته‌ای به تجارت جهانی رسیده‌ایم و با دنیا معامله می‌کنیم.

 

روحانی افزود: چیزی که از دید سازمان‌های بین‌المللی برای ما جرم بود، امروز انجام می‌دهیم؛ آب سنگین تولید می‌کنیم، محموله اول آب سنگین را به آمریکا و محموله دوم را به روسیه فروختیم.

 

رئیس قوه مجریه ادامه داد: اصلاً فرض کنیم برجام کاری نکرده و تحریم‌ها را از بین نبرده است، اما قطعنامه‌های فصل هفتم شورای امنیت را بدون اینکه حتی یک ساعت آن را اجرا کنیم، برای اولین بار در تاریخ سیاسی ایران لغو کرده است؛ هیچ کشوری نبوده که او را به فصل ۷ منشور سازمان ملل بکشانند و قطعنامه علیه او تصویب کنند؛ مگر اینکه یا آن کشور را سرنگون کرده یا جنگ بر او تحمیل کردند.

 

وی با اشاره به اینکه قطعنامه باید توسط همان نهادی که تصویب شده و به دست خود او لغو شود، افزود: برخی فکر می‌کنند منقلی وجود دارد و می‌توان برجام را در آن انداخت و سوزاند اما آقا رهبری کردند و ملت به صحنه آمد تا همه دست به دست هم این افتخار را به وجود بیاورند.

 

روحانی گفت: سیاست خارجی ما تلاشش بر این بود که کشورهای غربی بفهمند ما کشوری هستیم که باید با آن همکاری کنند.

 

برجام برد ـ برد است

 

رئیس‌جمهور افزود: کسانی که با برجام بد هستند مثل اسرائیل و آمریکایی‌ها، می‌گویند سر طرف مقابل کلاه رفته است؛ البته این غلط است چون از اول گفته بودیم که این قرارداد برد ـ برد است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال ۹۶ گفت: شما یک انتخابات خوب را در پایان سال گذشته و آغاز همین سال در دو مرحله انجام دادید، انصافاً جناح‌ها، احزاب و مردم خیلی خوب صبوری کردند.

 

روحانی افزود: در بعضی از حوزه‌های انتخابیه، تبلیغ از یک کاندیدا توسط یک جناح فقط ۴۸ ساعت قبل از انتخابات انجام شد چون کسی را نداشتند اما مردم هوشیاری به خرج دادند؛ وقتی همه به صحنه بیایند، کار را پیش خواهند برد.

 

وی ادامه داد: انتخابات با صبر مردم انجام شد، ملت به خیابان نیامدند و انتخاباتی باامنیت و شکوه حداکثری و رقابت سالم شکل گرفت.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه پیش‌بینی امروز ما برگزاری یک انتخابات باشکوه در سال ۹۶ است، عنوان کرد: باید ملت را تشویق کنیم، نه تنها با زبان که با عمل همه باید پای صندوق بیایند، مردم باید احساس کنند اگر یک نفر پای صندوق نیاید، اهمال کرده است؛ بدانند که انتخابات برای عظمت و شکوه ایران چقدر مهم است.

 

مراقب باشیم که از امکانات عمومی و دولتی به نفع جناح یا فردی استفاده نشود

 

روحانی با اشاره به اینکه همه ما مراقب باشیم که از امکانات عمومی و دولتی به نفع جناح یا فردی استفاده نشود، چرا که این امر حرام است، گفت: تمام اموال و امکانات دولت نه فقط قوه اجرایه، بلکه قوه مقننه، قوه قضائیه، نیروهای مسلح و همه شرکت‌ها و دستگاه‌هایی که از اموال عمومی استفاده می‌کنند، تریبون‌های عمومی، روزنامه‌های عمومی، روزنامه و سایت‌هایی که از بیت‌المال اداره می‌شوند، باید بدانند که در انتخابات نباید برای یک فرد یا جناح خاص استفاده شوند.

 

وی گفت: مسئول آن وزارت کشور، فرمانداران، استانداران و ستاد انتخابات است؛ من نمی‌پذیرم که بگوییم شورای نگهبان مسئول این امر است، زیرا شورا نظارت می‌کند، ما باید این مسئله را بررسی کنیم و اگر یک نیروی نظامی، امنیتی و یا مسلح از این امکانات استفاده کرد، داد بزنیم. اگر کسی می‌خواهد از جیب مبارک خرج کند، بسم‌الله؛ اما از بیت‌المال استفاده نشود.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه نباید اجازه داد انتخابات قطبی شود، گفت: ما تجربه داریم، دیدیم انتخابات قطبی شد و برای ما گرفتاری درست کرد. وقتی انتخابات قطبی شود، احساسات و شعاری خواهد شد. نباید انتخابات رقابت جناح‌ها یا احزاب باشد، بلکه به معنی واقعی کلمه، باید رقابت بین برنامه‌ها باشد.

 

روحانی تصریح کرد: به هر حال در انتخابات یک نفر برنده و یک نفر بازنده است، این‌گونه نباشد که بازنده تا پایان چهار سال با چشم کینه به برنده نگاه کند یا برنده تمام چهار سال با تمام کینه به بازنده نگاه کند، مردم به هرکس رأی دهند، روی چشم ماست.

 

انتخابات نظام اسلامی را تضمین می‌کند

 

وی با بیان اینکه انتخابات نظام اسلامی را تضمین می‌کند و بزرگترین قدرت در برابر دشمنان است، یادآور شد: امید ملت با انتخابات از نو زنده می‌شود.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه انتخابات امانت الهی است، خاطرنشان کرد: با انتخابات سرنوشت آینده مملکت، امنیت کشور و زندگی فرزندانمان را به یک فرد امانت می‌دهیم، یک گوهر گرانبها را می‌خواهیم به یک فرد صالح واگذار کنیم بنابراین باید تلاش کنیم تا طبق فرمایش رهبری، رأی مردم را حق‌الناس دانسته و آن را رعایت کنیم.

 

روحانی در پایان گفت: تلاش می‌کنیم با جهاد شما شاهد برگزاری یک انتخابات خوب، باشکوه، سالم، رقابتی، قانونی و خیره‌کننده برای دشمنان و نیز امیدوارکننده برای دوستدارانمان در عالم باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حی
Netherlands
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷
داداش یک بار به سی دی مناظراتت گوش بده و ببین .بعد بگو عمل کردی یا نه؟ نرخ دلار -گزارش اقتصادی ب مردم -چرخش چرخ زندگی و انرژی هسته ای- تکریم ایرانی و پاسپورتش- جیب مردم بعنوان شاخص تورم .... کدامیک ازاینها عملیاتی شد؟
79
4
بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
تلخ ترین جوک سال:ما به تمام وعده هایی که گفتیم عمل کردیم بابت همین شرمنده مردم نیستیم
83
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۴
اره خب با عینک امریکایی ذخیره های نظام همینه
82
4
hoseyni
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
کل حرفهای رئیس جمهوردرانواع واقسام مناسبتهای جشن،عزا،یادبودوهمایش داخل وخارج کشوردر 3سال و8ماه اخیر:دولت قبل بچه بدبود،ماازروکودعبورکردیم،برجام راقدربدانید
97
5
بدون نام
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱
واقعا معلوم نیست در مورد ما چی فکر کرده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴
اینکه چند صد نفر از کارمندان دولت و‌مجری انتخابات در چنین جلسه ای رییس خود را تشویق کنند و لبخند بزنند ملاک رضایت مردم از عملکرد دولت نیست ضمن اینکه در آخرین باری که حاضرین در جلسه اقای روحانی رو تشویق کردند کاملا تابلو بود که یک نفر در ردیف های جلو، اول تشویق کرد بعد همه تشویق کردند پس تشویق ها هم کاملا هماهنگ شده بود /شما تشریف بیارید در جمع مردم بویژه خوزستانی ها و جنوبی هاو ... ببینید همه مردم تشویقتون میکنند یا نه !!!؟ / اتحاد ملی هیچ منافاتی و تناقضی با انتقاد کردن و مطالبه گری مردم ندارد / ترس دولت از انتقاد مستند و مستدل مشخص است برای همین است که دم انتخابات صحبت از اتحاد و نا امید نکردن مردم و .. میکند و در صدا وسیما وزرای دولت از قرار گرفتن در کنار منتقدین طفره میروند
65
6
ناشناس
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
طرح دوفوریتی فراکسیون ۲۰ نفری امید مجلس در برخورد با سوال کنندگان و... هم مؤید ترس دولت و اصلاح طلبان از مواجه شدن با منتقدین است
الالا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
بابا توروخدا از توهم برجام بیا بیرون
اوووووووووووووووووف این دیگه کیه
66
2
اصلاح طلبانی که مدعی عمل به قانون اساسی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰
روحانی: «دولت یعنی قوه قضاییه ، مقننه، و مجریه ...» / طبق اصل ۱۵۶ قانون اساسی ، قوه قضاییه از قوای مستقل است ؛ مسئول احیاء حقوق عامه و‌گسترش عدل و آزادیهای مشروع است اصل ۵۷: سه قوه مستقل هستند و تحت امر رهبری هستند / طبق اصل ۱۷۰ قانون اساسی قضات میتوانند از اجرای تصویب نامه ها و آیین نامه های دولتی که مخالف با قوانین و مقررات یا خارج از حدود اختیارات قوه مجریه است خودداری کنند / پس قوه قضاییه موظف به اجرای منشور حقوق شهروندی مصوب دولت نیست و مکلف به اجرای قانون اساسی است/اصل ۹: هیچ مقامی حق ندارد به نام استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های مشروع را ، هرچند با وضع قوانین و.. سلب کند؛ پس چگونه اصلاح طلبان طرح برخورد با سوال کنندگان را مطرح کردند!!؟سوال کردن و مطالبه گری مردم آزادی مشروع است
73
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
ی روحانی: مراقب باشیم که از امکانات عمومی و دولتی به نفع جناح یا فردی استفاده نشود/ دادن وام های خرید خودرو ، ازدواج ، مسکن ، خرید کالا ، کارت های اعتباری ۵۰ میلیونی و وام مسکن مهر توسط وزیری که مسکن مهر را مزخرف میخواند و..در طول ۸ ماه مانده به انتخابات اینها همه از جیب مبارک خودتان پرداخت شده !؟ پرداخت حقوق های نجومی از بیت المال حرام نیست !؟ و از جیب مبارک خودتان پرداخت شده !؟ / قبلا هم عرض شد که نیم نگاهی هم به ثروت خانواده هاشمی دارید ی جنتی رییس شورای نگهبان اخیرا به تبلیغات پیش از موعد با دادن یخچال و تلویزیون به برخی شهر های محروم اشاره کردند اما گفتند که دست ما بسته است / خواهیم دید و مشخص خواهد شد که چه کسانی و از چه منابعی هزینه انتخاباتی اصلاح طلبان را تامین میکنند !!؟
51
2
m
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
اگر ایشون غیر از این چیزی میگفت باید تعجب می کردیم. ضمنا عذاب الهی برای اونهایی که دروغ می گویند و به مردم ظلم می کنند، هر چه به تاخیر بیافتد، شدیدتر خواهد بود.
54
2
علی
Iran, Islamic Republic of
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
تازه کیا گفتن 7 تاکره دیگر مثل کره زمین پیداشدن فکرکنم . ماتو اونجا ازتورم عبور کردیم وبردبرد داشتیم
2
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
باز هم شعار برد برد !! معادلات غلط سیاسی را توجیه نکنید! نقض کامل برجام چه پشتوانه ای دارد؟!.......
0
0
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۲
باز این آقا خودشو با نظام مقایسه کرد
0
0
مهتاب
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
همه همان 100 روز اول فهمیدن شما به همه وعدها عمل میکنید؛ روحانی خیییییییییییییلیییییییییییییییییییییییییی خییییلی خیلیییییییییییییی متشکّریم.
ان شاءالله انتخابات 1396 اولین دولت چهار ساله ایران اسلامی
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۹
اقای روحانی میشه یک خواهشی ازشمابکنیم اولا دربرجام اگربرد-بردی هم بوده نصیب امریکا وغرب گردیده ودربرجام غیرازتحریم وتهدیدونابودی صنعت هسته ای وفضایی وتعطیلی کارخانجات وتورم واختلاس وبیکاری وحقوقهای نجومی چیزی عاید ایران نگردیده لطفا دراین چندصباح مانده حقیقت رابه مردم بگویید درصورتیکه مردم همه حقایق رامی دانند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۲
اقای جهانگیری گفتند: فضای رقابتی نباید ستیزه جویانه و افشاگرانه باشد / ی جهانگیری؛ اگرکسی ریگی به کفش نداشته باشد و خلاف قانونی نکرده باشد از افشاگری نمیترسد نگران چه چیزی هستید که افشا شود!!؟ اصلاح طلبان نگران افشای چه چیزهایی هستند که طرح دوفوریتی برخورد با سوال کنندگان را مطرح میکنند !!؟
0
0
پرویز
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۱
روحانی اولین رئیس جمهور 12 ساله ایران
0
0
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
این یه احمدی نژاد می خواد تو مناظره دمار از روزگارش دربیاره - حیف که به مصلحت نیست بیاد
0
1
ناشناس
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۴
نگران نباش از روش و عقیده احمدی نژاد هزاران احمدی نژاد بوجود امده وگرنه اصلاح طلب هایی مثل اقای اشنا شروع نمیکردبه سیبل کردن سردار سلیمانی بزرگ و زرغامی و امثالهم ، آقای آشنا گفته بود ما باید با احمدی نژادیسم مبارزه کنیم اصلاح طلبان از روش و اعتقاد احمدی نژاد میترسند وگرنه از سوال کردن و انتقاد کردن مستند نمیترسیدند و طرح برخورد با سوال کنندگان رو کلید نمیزدند/ ی احمدی نژاد اگر بفرض هیچ کاری نکرده باشد رو کردن دست مفسدان و ویژه خواران از نقاط مثبت اوست ؛ او به مردم جرات داد تا دربرابر آقازاده ها بایستند و از بی عدالتی ها انتقاد کنند
پربازدیدترین آخرین اخبار