وی ادامه داد: در بخشی از این مقاله تلویحاً آمده است که چه کسی میگوید ایران باید در افق ۱۴۰۴ در منطقه اول باشد. قدرت باید میان سعودیها، ترکیه و ایران تقسیم شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی بیان داشت: از سوی دیگر در بحث منطقه شاهد اصرارهای وزارت خارجه یعنی آقای ظریف و تیمش برای ملاقات با سعودی ها بودیم به نحوی که شاهد بودیم وزیر امور خارجه 3-4 بار چمدانش را برای مذاکره با سعودی ها بست اما دیدیم که مخالفت هایی در این زمینه انجام گرفت مبنی براینکه مشکلات ما با سعودی ها چیزی نیست که بخواهد با مذاکره حل شود.
کریمی قدوسی تاکید کرد: اخیراً آقای جابری انصاری به کمیسیون آمدند و پس از تشریح اوضاع منطقه به ویژه سعودی ها گفتند که دیگر نباید موضع تندی در قبال سعودی ها بگیریم که بنده در آنجا تاکید کردم این مسئله برخلاف سیاست های کلی نظام است و ملت و نظام علیه این کشور موضع گیری دارند و دشمنی این کشور با جمهوری اسلامی کاملا آشکار است.
کریمی قدوسی تصریح کرد: کار به جایی رسید که آقای روحانی دستور توقف صادرات 100 هزار بشکه نفت به سوریه را 3 ماه قبل صادر کرد. چند روزی صادرات متوقف شد اما با اقدامات سریعی که صورت گرفت دوباره از سر گرفته شد. این در حالی است که کمیسیون امنیت ملی مجلس قبل در اولین سفرش به سوریه اوج تهدیدات علیه این کشور و ابراز نگرانی های نخست وزیر سوریه مبنی بر قطع نفت سوریه را دید. از سوی دیگر سوری ها کشوری هستند که در تمام دوران دفاع مقدس از جمهوری اسلامی حمایت کرده و حافظ اسد دستور قطع تنها خط لوله نفت کرکوک مربوط به صدام را داد. این کشور در هیچ اجلاس بین المللی و منطقه ای به نفع صدام رای نداد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مسائل مربوط به حوزه حقوق بشر را برجام 4 تلقی کرد و بیان داشت: قرار بود هیئتی از نخبگان ایران و اروپایی و غرب تشکیل شود و بدون دخالت دولت ها مذاکرات حقوق بشری را ببرند که تلاش آقای ظریف در این چند سال برای انتقال مرکزیت حقوق بشر اسلامی در وزارت خارجه تحت مدیریت وی ریشه در چنین تفکری داشت.
کریمی قدوسی با بیان اینکه قرار بود این دو هیئت فضای حقوق بشر ایران از جمله موضوع بهاییت، آزادی محصورین و فتنه گران و.... را تحلیل کنند. تاکید کرد: همچنین تعهد به باز کردن دفتر اتحادیه اروپا در تهران یکی از لایه های پنهان توافق هسته ای بود که اقای تخت روانچی با موضع گیری صریح تلاش برای انجام هرچه سریع تر این کار داشت. بنده حدود یک ماه پیش از آقای ظریف در کمیسیون در این خصوص سوال کردم که ایشان پاسخ دادند فعلاً متوقف است.
کریمی قدوسی در بخش دیگر سخنانش درباره پرتاب ماهواره های ایران به فضا در ایام دهه فجر، گفت: سوال اینجاست چرا ماهواره های مربوط به علم، هواشناسی، عکس و ... باید متوقف شود. این موضوع نشان از توقف علم در حوزه های مختلف دارد.
ساله دیگه نشون میدیم این دولت لیاقت اداره این مملکت رو نداره