آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۸۹۸۶

اولین شب عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در بیت رهبری

اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه‌ی امام خمینی (رحمه‌الله) برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از پایگاه‌اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی، فضائل و مقامات معنوی حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها) را بسیار برتر از فهم و درک عقول بشری خواند و با اشاره به فرازهایی از خطبه‌ی فدکیه‌ی آن حضرت، افزود: اطاعت از دستورات اهل‌بیت (علیهم‌السلام) در جامعه‌ی اسلامی، اصلی اساسی، و موجب برقراری عدالت و وحدت است.


همچنین در این مراسم منصور ارضی بر مصائب ام‌الائمة حضرت صدیقه‌ی کبری (سلام‌الله‌علیها) به مرثیه‌سُرایی و نوحه‌خوانی پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار