آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۴۶۱

به کودکان‌تان «سویق جو» بدهید

یک داروساز سنتی گفت: سویق جو خشک‌کننده رطوبات معده و تقویت‌کننده معده‌های گرم است, حرارت و عطش را در صفراوى مزاجان تسکین می‌دهد؛ سویق جو را با کمی شیرینی و به صورت حریره به اطفال بدهند چرا که به رشد و نمو آنها کمک مى‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، راحله زارعشاهی درباره خواص سویق اظهار داشت: سویق به عربى یعنى آرد هر نوع ماده خوراکى , مراد از آن در طب سنتىT آرد بوداده خوراکى‌هاست, بسته به اینکه از چه ماده غذایى تهیه شده، خواص آن متفاوت است.

 

سویق‌ها نفاخ هستند و بهتر است با شکر یا عسل مصرف شوند

وی افزود: برای تهیه سویق، باید ماده مورد نظر را تفت داد به طورى که نه خام باشد نه بسوزد, سپس با آب گرم شسته و بعد از آن با آب سرد شسته شود, بعد آن خشک کرده و آرد کنند؛ سویق‌ها نفاخ هستند و بهتر است با شکر یا عسل مصرف شوند.

 

این داروساز سنتی تصریح کرد: سویق جو تقویت‌کننده معده‌های گرم و خشک‌کننده رطوبات معده است, حرارت و عطش را در صفراوى مزاجان تسکین می‌دهد؛ برای فرونشاندن سردردهای ناشی از حرارت معده، مفید است.

 

مصرف سویق جو به رشد و نمو اطفال کمک می‌کنند

زارعشاهی متذکر شد: توصیه می‌شود سویق جو را با کمی شیرینی و به صورت حریره به اطفال بدهند چرا که به رشد و نمو آنها کمک مى‌کند؛ سردمزاجان, سالمندان و کسانی که با خوردن سویق دچار نفخ می‌شوند, بهتر است آن را با قند یا رازیانه یا زیره مصرف کنند.

 

وی یادآور شد: برای تهیه سویق جو، آن را بو داده به حدی که نه بسوزد و نه خام بماند, سپس آن را یک ساعت در آب گرم خیسانده و بعد از آن با آب سرد شستشو شود و در نهایت پس از خشک شدن جو، آن را آرد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار