آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۹۴۱

هشدار سازمان هواپیمایی در مورد گرانفروشی بلیت نوروزی

سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به هرگونه گرانفروشی بلیت هواپیما هشدار داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: «هماهنگی های لازم برای برخورد جدی با هرگونه تخلف در ارائه بلیت توسط دفاتر یا گرانفروشی خارج از چارچوب و کلاس نرخی که شرکت های هواپیمایی برای پروازهای این ایام اعلام کرده اند با سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت و پلیس فتا صورت گرفته است و بدون اغماض با هرگونه تخلفی که موجب نارضایتی مردم در این ایام شود برخورد می شود.

 

دفاتر مجاز از نظر این سازمان برای فروش بلیت هواپیما دفاتری است که مجوز بند الف از سازمان دریافت کرده اند و دفاتری که این مجوز را ندارند و دارای بند(ب) هستند صرفا مجاز به ارائه تور خواهند بود.

 

متقاضیان برای جلوگیری از هرگونه مواجهه با ضرر و زیان ناشی از خرید بلیتی که هرگز صندلی پروازی برای آن در نظر گرفته نشده از خرید از مراکز غیرمجاز خودداری کنند.»

 

سازمان هواپیمایی همچنین از صدور مجوز  1430 پرواز فوق العاده داخلی و خارجی برای شرکتهای هواپیمایی در ایام نوروز خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار