اهالي فرهنگ و هنر با حضور در راهپيمايي 22 بهمن حماسهاي تاريخي را رقم بزنند
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، متن اين اطلاعيه به شرح زير است:
«هو خالق الفجر
باز فصل باران عاطفهها رسيد! باز فصل عشق و ايثار و خون و شهيد!
باز بهار شكوفا زيستن و ايستاده رفتن رخ نمود! با رجعت ياد شور و غرور و سرور و سرود!
حس زيباي روزهاي پيروزي انقلاب و سرنهادن بپاي آزادي، تمامي وجود آزاده خصلتان را به جوش و جنبش درآورد و غرور مقدس يكپارچه بودن و همدل سرودن را در شريان امت به شوق و جوشش!
هنر جاري شدن خدا در زندگي، نقشي بود كه هنرمند يگانه دوران، پير جماران بر تابلو باور اين مردم به زيباترين شكل ترسيم كرد و احساس عزت و بزرگي را ميان مسلمانان زمين خورده، تقسيم كرد.
سهمي از آن، كه نصيب ملت ايران شد انقلابي است پاجوش شجره طيبه قيام سيدالشهدا، كه اينك درختي تناور شده است، ريشهاي به درازناي تاريخ بافته است و تنهاي به قطر ماندگاري تا نهضت منجي عالم يافته است.
هر تبري كه بر آن فرود آيد، هرس است و هر آتشي از خصم در اين وادي قبس است! كه ما را از تبار موسويان، كليم حكيمي است و رهبر عظيمي، چونان سيد علي خامنهاي (مدظلله العالي) تا از نيل شدائد بهوادي ايمن رهنمونمان گردد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به پشتوانه همت و حميت هنرمندان متعهد، در جاي جاي اين سرزمين، به يقين نقشآفرين عرصه تضمين هنر اسلامي بوده و خواهد بود كه در اعمال و آثار اهالي هنر تجلي ميكند.
هنرمند به تبع ظرافت طبع، خوب زيستن را آموخته و آموزش ميدهد و در اين موضع و موقع اگر نه پيشتر! كه همگام با امت هميشه در صحنه، مسير استحكام نظام را طي ميكند.
نهر حضور هنرمندان به درياي مردمي راهپيمايي 22 بهمن پيوندي همچون گذشته خواهد داشت.
صحنه انقلاب اگر به خون شهيد رنگين شد با دل هنرمند آذين يافت و با اثرش تزئين!
كه هركس به ميزان بصيرت،حسن سيرت مييابد و بر دل ها به ظرفيت حميت، نور معرفت ميتابد.
در بهار آزادي ياد شهدا را گرامي ميداريم و دل به خاطرات امام شهدا و افاضات خلف صالحش ميسپاريم.»
/انتهاي پيام/